Bare LITT mer! :-D #MEANDYOU

2

Var du en av dem som så TV2-nyhetene i går kveld klokken 21?

Da så du at lege, skribent, foredragsholder og ME-pasient Maria Gjerpe lo høyt av glede over generøse bidrag fra både Sparebank 1 og Kavlifondet til innsamlingsaksjonen hun har satt i gang.

Over 1,8 millioner kroner har hun fått samlet inn så langt! Det er intet mindre enn fantastisk. Jeg må innrømme at tårene trilla her da jeg så overrekkelsen fra banken og Kavlifondet. Det er noen som synes vi er verdt det!! Det er noen gode mennesker der ute!!

Men det mangler fortsatt en god del, for å få finansiert viktig ME-forskning som kan hjelpe tusenvis av norske og millioner av ME-pasienter globalt.

Kan du bidra litt? Med 50 kroner? 200?

Alle monner drar, vi trenger hver en krone! 🙂 På forhånd tusen takk!! 

meandyou sms

 

Les mer?

www.meyou.no

Share.

About Author

2 kommentarer

 1. Hei! Ja, jeg så innslaget, og jeg er imponert over hva hun får til! Det er flott at dere står på for saken deres, jeg skulle ønske at regjeringen og helsevesenet kjente sin besøkelsestid i forhold til ME. Stå på videre, sier nå jeg. Dere har min full støtte!

  Håper du ellers har gode dager.

  Klem,
  Anette Willemine

  • Tusen takk for hyggelig kommentar, Anette! 🙂 Det er, så rart det enn høres ut, ekstra godt å få støtte «utenfra».

   Hvis du har mulighet, så setter vi selvfølgelig stor pris på at folk deler budskapet videre. 🙂 Alle monner drar!

   Jeg er heldigvis veldig priviligert som har en god mann som vil ta vare på meg, og venner og familie som støtter opp så godt de kan. Så selv om livet med sykdom kan være hardt, så har jeg så absolutt gode dager også. 🙂

   Håper du får mange flotte vårdager fremover! Gleder meg alltid over dine vakre og inspirerende bilder.

   Stor vårklem!
   Cathrine 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.