Drømmer i oppfyllelse

19

I dag har jeg fått oppfylt en drøm jeg nesten ikke trodde det gikk an å få oppfylt.
20130422-222346.jpg Det er ikke vanlig å få svømme med delfiner. De fleste som får se dem i vannet er heldige om de ser en liten flokk svømme raskt forbi.
20130422-222505.jpgÅ bli omgitt av delfiner som helt tydelig er både nysgjerrige og lekne, for ikke å snakke om uredde, må betegnes som et stort øyeblikk i livet.

Jeg må prøve å holde meg fra klisjeene her, men jeg skal love at hjertet banket og jeg hadde problemer med konsentrasjonen da to delfiner snurret rundt, lagde masse lyder og elegant bølget seg forbi meg så nærme at jeg kunne ha strakt hånden ut og klappet dem, men det gjør vi ikke. Kontakten med dyra vi besøker i det våte element er på deres premisser, og jeg har ingen ønsker om å skremme dem.

20130422-222851.jpg20130422-223452.jpgSelv folk med flere tusen dykk bak seg venter på å få oppleve noe slikt!

Jeg vet at jeg er meget privilegert som får en slik fantastisk opplevelse, og jeg føler en stor ydmykhet for alt det vakre naturen kan vise oss.

Håper at dere får litt glede av å se disse flotte delfinene og gleder dere på mine vegne nå. <3

Share.

About Author

19 kommentarer

 1. Det der ser fantastisk ut, selv for en jente som meg…som ble bitt av en slik skapning på ferie i Egypt,- noe jeg sikkert har fortalt deg før. Jeg ble jo bitt fordi jeg ikke visste at man ikke skal rekke fram hånden slik du har fått vite. Hun trodde jeg ga henne mat, sier de som vet det.
  Men jeg fikk holde lille babydelfinen hennes først, det er det mest forunderlige og vakre jeg har opplevd av slikt. For en følelse det var!
  Så når jeg ser du får oppleve dette nå så blir jeg så glad på dine vegne! Herlig!

  • Oi, ja de kan helt klart bite fra seg. Jeg tenker at når delfiner biter mot utstrakte menneskehender kan det være et tegn på at de har blitt matet før. Eller så tok nysgjerrigheten overhånd slik at den bare måtte sjekke om du smakte godt. 😉

   Men å holde en delfinbaby?? Ooooh, da hadde jeg nok svimt av, så mange gledeseksplosjoner det hadde kommet da!

   • Ja det var gledeeksplosjon de luxe! Tre måneder gammel, for første gang ute og svømte med turister. Jeg holdt rundt den i noen sekunder, og det var et vanvittig øyeblikk!
    Synd at jeg ikke kan dykke, jeg hadde bare snorkel og maske.
    Det ble skikkelig oppstyr da delfinmamman Ollie beit meg, men jeg syntes det var århundrets suvernir når jeg gikk rundt med bandasjert finger og fortalte at «the dolphin bit me», til alle som lurte! Det var fryktelig vondt når hun bet forresten, hun smadret neglen min. Det var som en bildør som smalt over fingeren… Trailerbildør!
    Jeg er så glad det skjedde, det er litt av en historie å fortelle. Hehe.

    • Hehe, det er nok ikke mange som kan fortelle at de ble bitt av en delfin!! Godt du kom fra det med fingrene i behold, men skjønner det må ha gjort veldig vondt.
     Jeg håper at jeg får se dem igjen en gang! <3

 2. Gleder meg stort på dine vegne, og så er jeg bitte litt misunnelig. Skulle gjerne vært i dine svømmeføtter der

 3. Åhh, heldige deg! Dette er noe som står blant de øverste punktene på drømme-listen min også. Jeg bare SKAL bli så frisk at kan virkeliggjøres en gang. Ønsker deg fortsatt herlige dager – nyt livet og fyll på med hyggelige opplevelser til minnekontoen din……!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.