Vårneglelakk 2013: Dior ~ DiorSnow Collection

7

DiorSnow er en kolleksjon som er laget for det asiatiske markedet, og jeg tviler dessverre på om vi får se disse produktene i salg i Norge.

Men jeg hadde lyst til å vise frem lakkene fra kolleksjonen likevel, for flotte er de, og for den ihuga entusiast så er vel det meste mulig å få til med hjelp av gode venner eller eBay.. 😉

Dior-Spring-2013-Dior-Snow-Collection-Products

Dior-Spring-2013-Dior-Snow-Vernis

Den første lakken ee #205 – Shining Pearl. Den isblå heter Nymphea (#307) og den rosa heter Peony (#357).

Lakkene kan du også se på Diors sider. Bloggeren Kai’s Obsessions har swatches.

 

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Jeg kastet meg over Nymphea med det samme den ble tilgjengelig. Den er nydelig, men noe helt annet enn det promobildene ga meg forventninger om. Jeg skulle gitt mye for å få en lakk som på det siste bildet der, men i virkeligheten er det første bildet her det likeste. Den er en helt duset lys blågrønn med vekt på grønn.

 2. Ååååå, SÅ nydelig! <3
  For noen aldeles deilige farger, nesten til å spise opp! 😉

  Må si jeg er så glad for at jeg nå får til å laste inn bloggen din igjen,
  Har savnet den veldig! <3

  KleM

  • Takk, takk! 😀
   Har vært helt vanvittig med spam-problemer og andre problemer, og det viser seg jo at det faktisk har vært et angrep mot WordPress-blogger. Men det skal være fikset nå, tror jeg. Hehe. Er ikke alltid så lett å sitte med dette tekniske….

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.