Skitne hundeeiere!!

17

Rett utenfor inngangen vår har vi et lite stykke gressplen og et stort tre. 

Det er jo fint.

Det som ikke er så fint er den intense hundedritt-stanken som slår mot oss når vi nå går ut døra. Den samme stanken man kan kjenne fra andre grønne pletter i Oslo der solen har begynt å varme og snøen begynt å smelte.

Det ligger en eim av heslig hundedritt over de gressflekkene hvor Oslo-folket snart skal ut og sette seg ned for å nyte sola, og hvor barna deres skal tumle rundt i gresset.

En heslig eim av møkk fordi skitne hundeeiere ikke har giddet å plukke opp dritten etter hundene sine. Fint med den snøen som skjuler så mye, vettu. Dritten smelter sikkert fort i snø og blir borte av seg selv, det er jo helt naturlig.

Åh ja da.

Det er vel litt som røykere, som ikke kjenner at de lukter røyk selv, mens en ikke-røyker kan bli helt overveldet av lukten. Hundeeiere synes kanskje drittlukta «hører med» til det å ha hund, hva vet vel jeg.

Skal du ha hund i byen får du jaggu meg ta ansvaret med å plukke opp etter deg altså!!

Æsj!!

No_Shit_by_OLSPUR

Share.

About Author

17 kommentarer

 1. Det er nok ganske mange hundeeiere som er oppgitte over den hundedritten også vil jeg tro. Men det virker som om det er ekstra ille i år. Muligens fordi snøen har ligget så lenge eller så har det blitt flere hundeeiere enn noen gang som har gitt blaffen i pose. Jeg kan iallfall ikke huske at det har vært slik stank langs gang- og sykkelstiene og ellers her i Rundkjøringa noen gang. Det er så yuck yuck yuck.

 2. Som hunde-eier av to fire-beinte, er jeg ABSOLUTT HELT ENIG med deg. Noe av det verste som finnes er hundemøkk som er «igjenglemt». Den blir rett og slett ikke borte av seg selv, verken i snøen eller når det er bart på bakken. Så PLUKK OPP DRITEN etter HUNDEN DIN, enten du bor i byen, eller lufter den i skogen. For det gjør jeg/vi! Og da blir det så mye triveligere for oss alle, enten vi har hund, hater hund, eller elsker hund 🙂

 3. Enig med deg. Det er er vårtegn de færreste setter pris på. Ikke skjønner jeg meg på dem som kaster fra seg bæsjeposene i naturen heller. Det må vel være toppen av inkonsekvent tenkning?

 4. Så enig, så enig!

  Dette gjelder ikke bare i byen, heller, men de aller fleste steder noen går med hund i bånd.

  I gata vår er det noen som på sin eiendom har satt opp flere (!) skilt med «hundebæsj forbudt-symbol», men hvem sin hund tror du det er som løper fritt rundt, og plutselig dukker opp i andres hager?
  Jepp, deres hund.
  Den dagen jeg finner hundebæsj på min plen kommer de til å få klar beskjed om å hente dritten selv, her.

  (sånn, nok gruff for i dag. )

 5. Det kan være at plenen i seg selv er problemet… I kombinasjon med kald vinter og langvarig fint vær that is. Google fenomenet isbrann evt isbrann + lukt :-).

 6. Støtter dere alle om at hundebæsh er ÆSJ!
  Hundeposer lages nå også i såkalt «nedbrytbare-miljøvennlige»-versjoner (hva nå enn det betyr), og det er forhåpentligvis disse som ligger igjen rundt om kring. Synes fremdels at uansett pose eller størrelse på hund, så skal og MÅ skiten tas opp og kastes i søpplebøtten av den som eier hunden.

 7. Folk må for helvete ta opp skiten. Det finnes så fine miljøhundeposer (som ikke er vanskelig å få tak i) som bryter det ned og gjør det om til kompost i løpet av ti dager.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.