Dagens detaljer: Tiramisu

8

20130403-190452.jpg

 

De store nyhetene herfra er at jeg nå har fått smakt på tiramisuen både på Olivia Tjuvholmen og Pascal, og at den fra Olivia er best. Syns jeg.

Ikke at jeg er noen tiramisu-ekspert, men jeg syntes den på Pascal ble bittelitt for fuktig i bunnen for meg.

Så det var det. 🙂

Ellers er vel en av grunnene til at jeg er litt tyst at jeg er inne i en periode hvor jeg bare er så lei av å være pasient at jeg ikke orker å snakke eller tenke på det. Lei av at dagene skal være styrt av hvor mye krefter jeg må posjonere ut for å ikke bli dårlig, lei av å bare kunne være aktiv og oppegående i noen få, korte perioder av døgnet. Lei av alle plagene, lei av å leve med dem. Lei av å måtte styre dagene etter når det skal komme fremmede mennesker her for å stikke meg med vonde ting. Lei av meg selv, lei av speilbildet og kroppen. Lei lei lei.

Men sånn er det. Jeg tror det er en naturlig del av å være langtidssyk, og jeg har hatt det sånn før også. Det går som regel over etter en stund, og det går raskere over om jeg klarer å få gjort flere hyggelige enn nødvendige/kjipe ting. Drive mentalhygiene rett og slett.

Oh well. Sånn går no dagan!

Lakk: Chanel «Emprise» 

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Mine tanker og gode ønsker går til deg! <3 Håper det kommer bedre dager for oss alle denne våren og sommeren. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Tror også det er "normalt", men det er like kiipt hver gang man kjenner på de følelsene/tankene. God bedringklem:)

  • Takk og god klem tilbake! 🙂

   Ja, jeg ser virkelig frem til våren og sommeren nå! Vinteren ER mye kjipere for meg altså, mer smerter og stivhet og flere plager generelt.
   Våren og sommeren har sine utfordringer det også, men det er i hvertfall ikke så KALDT hele tida!

 2. Skjønner den. Det er, som du sier, en periode som går over. Tror alle blir lei av seg selv og livet i blant, for de fleste er det mye ensformighet i hverdagslivet – sykdom eller ei.

  Kan du lage flere smykker? De er så fine!

  • Det er helt sant, alle blir nok lei av livet sitt i blant. 🙂

   Jeg tror vi som lever i en så vanskelig livssituasjon må gi oss selv lov til å falle «i grøfta». Det er umulig å alltid være sterk og positiv når så mye er vondt og vanskelig. Men opp igjen må vi da!

   Jeg skulle ønske jeg kunne lage mer smykker nå, men vi har vært litt plaget med luftveisinfeksjoner her i vinter, og siden jeg bruker neglelakk på disse smykkene så blir det ofte en dunst av lakk og løsemidler hengende i lufta i vår leilighet med åpen løsning. I tillegg kommer pollensesongen… men jeg håper å kanske få gjort noe mens mannen er bortreist, så kanskje kommer den en ME-blå kolleksjon i mai.. 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.