Vårneglelakk 2013: Chanel ~ Taboo

2

Fant jeg nettopp en lakk som fikk meg til å tenke «Star Wars»?

Jeg tror det, og jeg vet ikke helt hvorfor. Men en av de nyeste lakkene til Chanel heter «Taboo», og er en spennende «blanding» av rødt, lilla og glitter, for å nevne noe.

Lakken er kommet ut i forbindelse med vår-sommer-kolleksjonen «Revelations de Chanel», som blir lansert i midten av april internasjonalt. Chanel-Summer-2013-Revelation-de-Chanel-Collection-Taboo-583-Vernis (1)

Se nydelige nærbilder hos Makeup & Beauty Blogog en fyldig omtale på The Beauty Look Book.

Taboo ser ut til å være en annerledes og spennende lakk som skiller seg ut blant slippet av pasteller og knallfarger nå til våren. Jeg er spent på hvordan den er å legge, og om skimmeret i den fanger lyset pent. Det er noen Chanel-lakker som har mye skimmer i flasken, men nesten ingenting synlig på neglene, og det skuffer jo litt. Men jeg liker umiddelbart det jeg ser av overgangen fra mørkeblått til mørk lilla, som altså minner meg om noe fra en galakse langt, langt borte.

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.