Påskefred

2

20130331-152431.jpg

 

Her har vi skrudd ned tempoet så mye vi bare klarer, og slumrer oss gjennom noen late og gode påskedager sammen.

Nåja, helt giddaslause er vi ikke. Vi har hatt en relativt hektisk palmehelg med feiring av Lille Sprells bursdag på etterskudd, påskehobby-verksted, besøk av min kjære bror med samboer som har flyttet til Oslo (yay!) og mye mye mer, ikke minst veldig mye skravling. 😀

Men da besøket og barnet var dratt så kan man vel si at både mannen og jeg kollapsa litt og trengte fred og ro. Vi har kost oss i hverandres mer eller mindre «tause» nærvær, lagd litt mat sammen (det står et nydelig lammelår i ovnen nå….*sikle*), og vi har til og med vært ute og spist en tur. Så joda, vi har vel egentlig fått godt utbytte av påska slik sett, selv om det ikke har blitt hverken tur på fjellet eller vårlige utflukter i parken.

Nå begynner dessuten det deilige pollenet å fly inn over oss, så da tror jeg ikke akkurat det kommer til å bli noe høyere tempo de siste par påskedager!!

Men det er helt fint, og veldig lite stress. Dessuten gleder det mitt nerdehjerte å spille Diablo III sammen med mannen når ingen av oss orker å gå ut, selv om sola skinner.

20130331-152449.jpg

Håper dere har en strålende påske!!

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Så herlig at dere nyter påsken akkurat slik det passer for dere. Smart.

    Jeg har kost meg i sola på terrassen i dag, det var også herlig.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.