8.mars

6

Hadde jeg skrevet et langt og i mine øyne ganske godt innlegg om kvinnedagen og hvor mye dette betyr for oss?

Ja, det hadde jeg.

Klønet jeg det til på mobilen da jeg slettet alt og overskrev posten før den var publisert. Jepp!

Så det var det.

Og siden jeg nå er altfor trøtt til å begynne å gjenskape innlegget, så sier jeg bare Gratulerer med dagen!

Bloggeren Undre på Undreverset har laget en Feministisk leseliste i anledning dagen. Der finner du mange kloke ord! Jeg synes også Virrvarrs 8. mars-tegneserie er like aktuell. 🙂 Jeg har også en egen tag på bloggen som rett og slett heter feminisme, du finner nok noe å lese der også, hvis det er interessant med en tur tilbake i arkivet.

8mars

Selv har jeg feiret dagen i selskap med flotte, kloke kvinner – og et par «minikvinner» – og praten har gått om både stemmerett, permisjonsordninger, arbeidsliv og tidsklemme. Og en hel del andre og kanskje litt mindre viktige ting. 😀 Akkompagnert av rosa champagne, god lunsj og søte cupcakes kan man vel si at vi feiret oss selv også!

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Til lykke med dagen 🙂

    Vi er inne i runde to, jeg skriver vi, men det er han som er syk, jeg bare klager 🙂
    God helse er ønsket mitt for deg.
    Mormorklem 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.