Der døde DEN ja…

12

Nå er jeg så sur at jeg nesten sprekker.

Her sitter jeg med flere ting som har tidsfrister, som jeg henger etter med. Og en del av dem er viktige også.

Det er selvfølgelig dagen laptopen min bestemmer seg for å dø på.

Fantastisk.

Siden min «sitte oppe»-tid er veldig begrenset (og jeg faktisk blir dårlig av å prøve å presse meg til å sitte lengre), så har jeg i praksis lite skrivetid fremover til laptopen enten er reparert eller byttet ut.

Og slikt koster jo aldri noe heller.

Så hvis du er en av dem som venter på en bloggpost, mail, skriverier på andre måter, søknad eller annet fra meg: Still deg i kø. Beklager så mye! 🙁

For en dag.

laptop

 

Share.

About Author

12 kommentarer

 1. Æsj.

  Pust dypt, og prøv om du kan nyte den plutselige pc-frie tida.
  Bare la det ligge, det du ikke får gjort noe med nå.

  Uansett surt når sånt skjer, og selvfølgelig skjer jo slikt når det passer minst.
  Håper det ordner seg fort. 🙂

  • Ja, det som skjer det skjer. Nå er det jo ikke akkurat synd på meg – jeg har flere andre PCer til disposisjon, og iPad og telefon med nett også. Så selv om jeg savner «ligge-PCen», så får jeg helt sikkert vært nok på nett. 😉

 2. Huff så kjedelig da! Ja, sånn passer aldri og hvertfall ikke lommeboken. Håper du hadde backup på det meste. Og at du får fikset det raskt. 🙂

  • Heldigvis hadde jeg alt det viktigste lagret andre steder – i Dropbox og på hjemmeserveren – så jeg mister ingenting viktig. Vi får se hva vi gjør med det. 🙂

 3. Æsj, så utrolig kjedelig! Får nesten litt dårlig samvittighet her jeg sitter – sølte et glass vann på pappas jobb-pc for noen uker siden, og dermed var den helt død og umulig å få ut noen filer fra. PCen lå riktignok i sofaen mens vi spiste, men tror han var rimelig sur på meg for det…

  Krysser fingrene for at reparasjonen er ferdig på null komma niks 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.