Det bortglemte skjerfet og en svampefiasko

4

Det hender at jeg legger ting på «lure» steder hvor de skal ligge/henge/stå og minne meg på om at jeg skal bruke dem snart. Slik har jeg hatt det lenge med et skjerf jeg kjøpte for mange år siden, men før jeg forteller deg hvorfor akkurat dette skjerfet er så spesielt, vil jeg ta en titt på Diors vårneglelakker sammen med dere!

I presentasjonen av Chérie Bow Collection kan jeg synes å huske å ha gitt uttrykk for en viss begeistring, det tror jeg nok vi må si.

Først ut i presentasjonen av mine swatcher er «Gris Trianon» (#306), en av disse gråbeige fargene som har dukket opp overalt og som ingen helt klare å beskrive riktig. Jeg ville sagt at denne bryter med i grått enn i brunt hos meg i alle fall, og det gjør den til en veldig anvendelig lakk og perfekt å bruke sammen med rosa eller blått, som jo er store trendfarger i vår.

To lag med lakk på dette bildet, synes jeg å huske.

20130223-172751.jpg

Dessverre må det ha skjedd et eller annet med min flaske #306, for pigmentet hadde skilt seg mer enn jeg har sett tidligere, og det stripet seg nesten på fingeren. Etter en god del risting av flasken ser det ut til å ha jevnet seg ut, så jeg lurer bare på om den har vært utsatt for kulde eller noe jeg. Vanskelig å vite! (Teorier om reaksjon med underlakk etc. har også vært lansert. Vi tar etterforskningen av avvik i lakken svært seriøst her!)

Den neste i trioen er en lys, tyggegummirosa som jeg var heeeelt sikker på kom til å bli for sukkersøt for meg – og jeg fikk helt rett. Lakken er fin den, ingen store påføringsproblemer og helt grei tørketid. Men som for alle andre pasteller så kommer man opp i dette at jo, det kan se ut som om du har lekt deg med farget korrekturlakk.

20130223-172759.jpg

 

Jeg vet ikke hva dere syns?

Her har jeg lagt tre lag med lakk for å få den dekkende.

«Rosy Bow» er nok min favoritt i denne kolleksjonen, og faktisk en frisk og klar rosafarge som passer like godt til nøytrale antrekk på jobb, og senere med et litt mer stylet antrekk før man skal på en middag eller en fest.

20130223-172808.jpg

Det høres kanskje rart ut, men jeg synes noe av det fineste med denne kolleksjonen var å kunne stille den opp og se på de tre flotte fargene side om side med hverandre….. 🙂

20130223-172817.jpg

Det ga meg selvfølgelig en idé, og så skulle jeg prøve da, å få alle fargene på én negl samtidig.

Men vettu, det ble egentlig ikke så veldig vellykket! 😀

20130223-172830.jpg

Okeeeey da…. så trenger jeg kanskje litt mer øvelse før jeg får bli med i klubben for dere som «svamper» i vei…. Det er ikke akkurat «gradient» jeg tenker på når jeg ser dette her altså!

Men så var det dette skjerfet da… og er det noe disse tre fargene minner meg om -sånn når man ser dem sammen – så er det dette skjerfet. 🙂 Er du ikke enig? Skjerf er noe jeg hele tiden sier til meg selv at jeg skal bli flinkere til å bruke. Kanskje det blir noe vårlig antrekk med dette snart? Det er i alle fall vårlige og lette farger!

20130227-163840.jpg

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Veldig kreativt og skikkelig stilig! Og det skjerfet er jo midt i blinken til 😀 Jeg og er en sånn skjerffantast, og kan allerede se for meg mange kombinasjoner med ditt 😉

    • 😀 Jeg synes det er gøy ja, og fant til og med en app til iPhone med tips til mange forskjellige måter å knytte skjerf på! Den heter rett og slett «Scarf». 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.