Helga er reddet!

7

Første gang jeg var på Mathallen visste jeg at jeg måtte tilbake dit med en handleliste.
20130222-145515.jpg
Utvalget av alskens godsaker er så overveldende at man nesten må ha en plan før man drar dit!

I dag fikk jeg meg først en hyggelig prat med gutta på Frøya Sjømat, og tuslet smilende videre med en pose med skrei og noen kamskjell.

20130222-150105.jpg

De franske karene på Ma Poule som er så utrolig hyggelige sørget for lunsjen min; en sandwich med andeconfit til en helt ok penge! Det er også derfra mine buketter med tørket lavendel kommer.20130222-150132.jpg

Stangeriet sitt utsalg ble det ferske andebryst, og krydder, sauser og grønnsaker ramlet også opp i en pose.

sous vide butikken kunne jeg fort ha blåst av noen tusen i gaver til mannen, men nøyde meg med et zestjern.

Men da var det nok! Med vinterferie og fredag samtidig var hallen nokså full av folk, og støynivået overskred det jeg tåler etter en stund. Jeg tror ikke jeg hadde hatt godt av å bære mer heller. 🙂 Uansett er helga berget på matfronten, og det er en stor glede!

20130222-150111.jpg

Det er den største luksusen jeg vet om å kunne kjøpe seg god mat på denne måten, og jeg gleder meg skikkelig til å koke og brase på kjøkkenet sammen med min kjære i helga!

Håper dere har planer om å kose dere med noe godt i helga også!

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Høres ut som en spennende og fristende vandring i Mathallen.

  Får vi bilder av de ferdige rettene også?

  Ha god helg.

 2. Mathallen er fantastisk! Så fint at du fikk deg en tur dit 🙂

  Jeg kjøpte med meg supergod manchego og fikenmarmelade fra den spanske butikken, og verdens beste, ferske oliven (virkelig!) fra Ma Poule da jeg var innom. De franske mennene som jobbet der var ikke så verst kjekke, heller, hihi 🙂 Neste gang blir det også handleliste på meg, og ordentlig mathandling. Gleder meg!

  Kanskje det må bli treff på mathallen en gang, sånn midt på dagen når det kanskje er litt roligere der…

  • Oooh, gode tips du kommer med her! 😀

   De er noen skikkelige sjarmører på Ma Poule ja!! *fnis* Ikke rart vi kommer tilbake gang på gang..

   Er SÅ med på et rolig Mathallen-treff, vi burde samkjøre oss!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.