Topp fem kommentatorer i januar!

2

De siste dagene har det strømmet på med flotte, kloke, interessante kommentarer på de siste innleggene her på bloggen.

Det gleder en gammelbloggers hjerte stort! <3

Jeg har lest og gledet meg over hver og en, og ser frem til å fordøye kommentarene nærmere og svare dere slik dere fortjener.

I mellomtiden – for nå skjer det plutselig mye i helga, så vi får se hva vi rekker – vil jeg bare legge inn en kjapp hyllest til dere som var med og holdt liv i bloggen også mens jeg for det meste sov bort januar i feberrus. 🙂

Tusen takk til disse fem toppkommentatorene for januar 2013!

1. Helene

2. Rudolfine

3. Ida

4. Anna-Lena Grønland

6. Vicky

Skål for dere, og måtte februar allerede ha hatt en god start for dere og vise seg å bli en kjempeflott måned fremover! (Og om dere ikke liker februar eller vinteren generelt, husk at snart er vi i mars og det er offisielt en vårmåned!!)

champagne_glasses

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Jeg innbiller meg at hver solstråle som skinner inn vinduet er en forsmak på våren, som er rett rundt hjørnet!
    Snart kan jeg lete etter snøklokker i hagen igjen. Glede!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.