Ærlig hverdagshjem

16

God mandags morgen!! 🙂 

En ny uke ligger foran oss, og her startet jeg mandagen klokken tre i natt/morges, så jeg er egentlig ganske svimete nå hehe.

Men sånn er nå det, vi får se om vi får noe fornuftig ut av dagen likevel.

I går ble jeg gjort oppmerksom på et morsomt blogginnlegg jeg tenkte å dele med dere, med tittelen Et ærlig interiørinnlegg på bloggen «Det ekke så farlig».

'

Jeg synes det var litt morsomt at denne bloggeren ville ta oss med «backstage» og vise oss en leilighet som ikke er styla for «photoshoot», men en helt vanlig hverdagsleilighet der alle de tingene som har en plass i hverdagen tar sin plass i bildet også. For det er vel mer sånn og mindre som i et interiørmagasin de fleste av oss lever? Jeg ville i hvertfall raskt utviklet nervøsitet og problemer hvis jeg skulle bodd i et hjem der noen fikk krupp og angstanfall av en flekk her eller en støvdott her. 😉

Du ser ikke meg gjøre husarbeid til klokka ett om natta fordi jeg føler at jeg «må», for å si det sånn!

Selvfølgelig rydder jeg litt før jeg får besøk, og jeg koser meg med å pynte og gjøre det fint jeg også. Alt med måte, kanskje?

Her er et lite «snapshot» av noe av det jeg har å ta fatt på etter helgens aktiviteter!

Photo 04.02.13 08 43 22 (HDR)

 

Jaja, ingen fare for at vi havner i noe interiørmagasin med det første da i alle fall! 😀

Ups, der var klokka plutselig 09! På tide å sette i gang med det som står på «ABSOLUTT MÅ»-lista… (Etter nesten tre uker i senga med influensa så er den begynt å bli laaaang….)

Ha en riktig så trivelig mandag da dere! Og ikke stress – det blir helt sikkert ikke noen inspeksjon av hvor godt skapene er vasket i dag heller. 😉

Share.

About Author

16 kommentarer

 1. Anne Kristine on

  Hi-hi, hver gang jeg møter sånne kjøkkenbenker sier jeg til meg selv (og mannen), nå må vi bli flinkere til å rydde og gjøre klart før vi legger oss. Men vips, neste gang er jeg dausliten pga ME’n og mannen sliten fordi han har mye mer ansvar/oppgaver fordi jeg har ME også går vi og legger oss;) Godt mora mi (og søstra mi) ikke er flue på veggen hjemme hos oss, jeg kommer nemlig fra et ordentlig ryddig hjem der brødfjøla, to kniver og ostehøvelen lå klar til bruk på en ryddig kjøkkenbenk om morningen, kaffetrakteren var det bare å trykke på for den var selvfølgelig gjort klar med vann og kaffe og sengene ble selvfølgelig redd opp på morgenen. Kan trygt si at eplet har falt et stykke fra stammen og det er ikke bare pga ME’n… Ha en strålende mandag

  • Oh, å ha et ryddig kjøkken før man legger seg er drømmen min også! For ikke å snakke om å kunne avslutte en familiehelg med et ryddig hus før de andre stikker av på mandags morgen og lar meg sitte igjen med alt rotet. 😉

   Min mor hadde nok fått helt sjokk om hun hadde vært her nå, for hos henne var det akkurat slik orden som du beskriver!

   Men man kan vel ikke få alt her i livet, og noen ganger prioriterer man annerledes eller har ikke krefter rett og slett.

   Håper du har en fin mandag også!

 2. Det er stor forskjell på vår kjøkkenbenk på mine bedre dager og de dårligere. Når det begynner å likne det dere har i kjøkkenet, da har min mann begynnt å rydde for lenge siden. Deilig med hjelp!
  Man lever i sitt hjem og det må få lov å bli sett, tenker jeg. Men har også sortert mye som ikke behøvs, og det gjør det litt lettere. Mine år som langtidssyk har fått meg til å interessere meg for forenklinger.
  Tenker på alle de som slitere med helsen og har lekende barn hjemme. Husker selv hvordan jeg hadde leker med meg overalt når jeg var barn, hehe! Det er når man er voksen man ser hvor tålmodige de voksne må ha vært. 😉
  Skjønner godt at det blir et rot i hjemmet når det er flere som får ta plass, og dere er jo iblant 3. Når du har vært sosial med jenta hele helgen og dere har spist god mat, og drukket brus, da trenger du kanskje hente deg inn, å la rydding være rydding.
  Det er slik våre liv har blitt, dessverre.

  • Så flott at mannen din tar tak og rydder kjøkkenet – bravo!

   Det er så mye som skjer når det er barn i hus, og spesielt når vi bare har disse samværshelgene annenhver uke (og ofte sjeldnere også), så er det så mye vi skal se på, gjøre, snakke om, eksperimentere med – og da blir det praktiske og kjedelige egentlig bare forskjøvet til over helgen hehe. (Litt dumt for meg…)

   Men ja, dessverre har det blitt slik, og jeg tenker en del på de som har fulltidsbarn (hvis man kan si det sånn). Det kombinert med sykdom – da trenger man virkelig hjelp til det praktiske!

 3. Å så deilig:) Liker best ærlige bilder! Jeg er ikke så glad i rot eller møkk selv jeg, men har måttet skru betaktelig ned på ambisjonene etter som jeg ble sykere og sykere for endel år tilbake. Når formen er sånn halvgrei eller fin klarer jeg å holde unna det meste. Men jeg synes jo at jeg rydder hele tiden:) hehe men alt er lettere nå – ungene har blitt store og fått «oppgaver» i huset som de får betalt for så da rydder og vasker de ganske lett – ja det er deilig med hjelp og man kan kjøpe seg ut av mye 🙂 he he. Men jeg synes det er greit det ser ut som noen lever i huset da. Fullstendig stylet hjem er ikke noe for meg.
  Ønsker deg god bedring! Her skal bihulebetennelsen og forkjølelsen pleies litt til!

  • Vet du, jeg synes det er skikkelig kjipt hehe. Jeg tåler litt rot altså, jeg er ikke den med mest støv på hjernen sånn egentlig, men jeg kjenner at det vokser meg veldig over hodet til tider her hjemme.

   Jeg/vi har rett og slett ikke kapasitet til å holde det i orden på den måten jeg gjerne skulle ha hatt det.

   Jeg får begynne å sette Lille Sprell i arbeid snart kanskje. 😀

   God bedring med bihulebetennelse og forkjølelse! Det ser ut som om det er folk nede for telling på alle kanter her… huff…

 4. Hva?? Jeg var sikker på du sto i tiara og superfancy neglelakk mens du bakte cupcakes til mann og bonusbarn – uten å rote eller søle et korn med hvetemel på designerkjøkkenet!! Aj aj, alle mine glamorøse forestillinger om deg brast…. 😀

 5. Jeg la ut bilde av våre superstore hybelkaniner på fb for et par uker siden – ikke så veldig mange likes… Da lurte jeg på om det kun er hos oss! 🙂
  Men hvordan i all verden finner du noe på kjøkkenet?

  Etter at jeg ble syk har jeg blitt avhengig av å holde en viss orden. Orker ikke å rydde i store bolker, finner ingenting som blir borte i litt rot, og bruker usannsynlig mange krefter på å lete.
  Mitt hemmelige triks er selvfølgelig å dytte ting ned i kjelleren, hvor jeg slipper å se det!

  • Slik det er nå finner jeg ingenting! 😀

   Men her har det nå foregått matlaging og eksperimentering med hjemmelaget is og gudene vet hva i helgen… Det bruker faktisk å være litt mer orden hehe.

   Men det er dette med bolkene som tar meg også, og etter familiehelger så slipper jeg ikke unna det.

 6. Herlig ærlig 🙂 Dette er et ekte familiehjem 🙂
  Rotet går ingen plass, så ta det når det passer deg
  Jeg sitter nå å ser på en nedstøvet TV, å den kommer til å bli mere støvete før jeg får gjort noe med det. Å egentlig så bryr jeg meg ikke. det blir gjort, når det blir gjort 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.