Mine vårnegler fra Chanel :-)

7

20130127-115252.jpg

Jeg har tidligere skrevet et innlegg med en presentasjon av Chanels vårkolleksjon på makeup og neglefronten, men nå er det på tide å få ut et innlegg med swatches av de tre flotte lakkene. 🙂

Noen av dere har kanskje sett bildene jeg har postet på Instagram eller på den interessante Facebook-gruppen «Dagens Neglelakk», men her kommer altså en litt fyldigere «analyse», om du vil!20130127-115301.jpgFørst må jeg bare si at alle disse tre lakkene er kjempeflotte å legge. De dekker godt på 2 lag, kosten er fin å jobbe med og jeg synes holdbarheten på dem er god. Når jeg har swatches disse har jeg brukt en overlakk fra Essie som heter «Good to Go», og den har jeg vært veldig fornøyd med. Den tørker og herder raskt, men har ingen «krymping» som man kan oppleve med en del andre hurtigtørkende overlakker. Kanskje det har med kjemi å gjøre eller kanskje jeg er litt utålmodig, hva vet jeg. Jeg kommer i hvertfall til å bruke Essie sin fremover.

20130127-115923.jpg

Emprise er en varm beige som brekker over i en ferskenrosa farge, med et lett perlemorskimmer som syntes lite på neglen. Det er en delikat, feminin og veldig vårlig farge synes jeg. Er ikke helt fornøyd med fargen på egne hender, men jeg har veldig lys hud.

Ikke en veldig interessant farge eller lakk som sådan, men er du på utkikk etter noe lett og pent som passer til de fleste anledninger så er dette et fint vårvalg.

20130127-115932.jpg

Chanel Accessoire er en tøff, vampete burgunderfarge! Jeg må innrømme at jeg først ikke var helt overbevist av denne – hva har burgunder med vårfargene å gjøre, tenkte jeg. Men det er en vakker farge, den er voksen og stilig føler jeg, samtidig som den er veldig vampete. En annen neglelakk-interessert dame påpekte at Lisa Eldridge hadde laget en flott vårlook i denne videoen fra Chanel, og det må jeg si meg helt enig i.

20130127-115941.jpg

Fracas er nok den mest spesielle lakken i denne kolleksjonen, og jeg regner med at den kommer til å være veldig populær utover resten av vinteren og våren. 🙂 Som med Emprise er det et svakt skimmer i flasken, som ikke kommer særlig godt frem på neglen. Litt skuffende akkurat det kanskje, men det er en frisk og glad farge dette, som virkelig kan sprite opp humøret.

Min konklusjon er at dette er en fin, men dessverre ikke unik eller veldig fantastisk, vårkolleksjon fra Chanel. La deg friste eller styr unna alt etter humør og behov, men forvent kanskje ikke det helt store miraklet. 🙂

 

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. Accessoire er absolutt ikke en typisk vårfarge, men gud så vakker! Jeg blir liksom aldri lei av å lete etter den perfekte burgunderrøde fargen av en eller annen grunn:p

    • Absolutt! 🙂 Jeg tror nok jeg mettet samlingen litt i høst med ulike burgunderrøde og dyprøde toner, så det er litt derfor jeg er smålei av akkurat den fargen nå. Men det er jo virkelig en klassisk, sofistikert og vampete farge som alle bør ha et favoritteksemplar av. 🙂

  2. Den rosafargen er kul! Noe sånt har jeg hatt lyst på en stund. Om jeg gir etter er en annen sak, er litt skeptisk til å blande barbierosa med lyst, blondt hår..

  3. Pingback: Dagens detaljer: Tiramisu | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.