Dagens detaljer: Galaxy

6

Vel, jeg jukser kanskje litt hvis jeg sier at dette er «dagens»… Men altså, når vi er invadert av forkjølelse og det bare er om å gjøre å få dagen til å gå…. da trenger man noe mykt og komfortabelt! Jeg hadde sett tights med mønster av «galakser» flere steder, og slike «Galaxy-tights» som de visstnok kalles, har vært ganske populære i det siste. Under ser dere en sniktitt på min. 🙂 Jeg vil også gjerne ha på meg en varm, myk kasjmirgenser og krype opp i sofaen med en kopp kakao med krem når dagene er slik som denne. 20130116-215210.jpg

Det er nesten «galaktisk» på neglene også! Forrige helg ble jeg sugd inn på en butikk på Paleet som selger Deborah Lippmann, og kom ut derfra med «Lady Sings The Blues» og «Stardust». Jeg må si at jeg lenge har vært på utkikk etter den perfekte sølvfargen som hverken striper eller har for mye glitter i seg, og der treffer «Stardust» virkelig blink. Jeg er blitt litt småforelsket i disse fargene allerede! 😀

20130116-215220.jpg

 

Ble egentlig så fornøyd med dette at jeg vurderer å lage et lite smykke med denne blå lakken. Følg med på bloggen, det spørs om det blir en give away i nær fremtid! 😉

Håper dere har en mer feberfri helg enn det jeg har!! 

(Det er egentlig helt ufattelig hvor lite jeg har «kommet i gang med» i det nye året… mer om det senere…)

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Fin lakk!

  Om du er interessert i et tips, vil jeg anbefale hyllebærsirup/-ekstrakt. Jeg laget min egen siden jeg liker å pusle med sånt, men det finnes på apoteket under navnet sambucol. Det er kjempeeffektiv symptomlindring ved virusinfeksjoner som forkjølelse, og spesielt influensa. Jeg syns det har fungert mye bedre enn smertestillende på min kraftige forkjølelse/milde halsbetennelse i hvert fall,og det er så deilig! Man skal visst være litt obs hvis man har en autoimmun sykdom fordi hyllebærekstrakt styrker cytokiner eller noe sånt, men jeg har i hvert fall ikke merket noe forverring ellers.

  • Takk!

   Det er jo mye man kan prøve, min bror foreslo timian, som er veldig slimløsende. Når får man jo kjøpt halstabletter med timian på apoteket, eller man kan trekke te på det også.

   Det gjelder vel å prøve seg frem litt etter hvordan man er rammet og hva man har for hånden. 🙂

 2. Ah, den lakken har jeg også, og den er nydelig! Men hvilken underlakk bruker du når du legger Deborah Lippmann-lakker? Jeg synes de har en tendens til å gli litt og bli ujevne når jeg legger dem på OPI nail envy.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.