Vårneglelakk 2013: Deborah Lippmann ~ Girls

3

Vi fortsetter med gjennomgangen av vårens neglelakker (samlepost her), og nå er turen kommet til enda et av mine yndlingsmerker: Deborah Lippmann!

Jeg vet flere som er begeistret for TV-serien «Girls», og det er nettopp denne som har inspirert disse nye lakkene fra DL.

Jessa ~ rød lakk: «Bohemian Burgundy»

Marnie ~ rosa lakk: «Prim and Proper Pink»

Hannah ~ grønn lakk: «Hapless Hunter Green»

Shoshanna ~ lys lilla: «Virtuous Vivid Violet»

Lanseringen for disse lakkene er nå i midten av januar, og i følge Debora Lippmanns side kan de forhåndsbestilles og er klar til shipping 1. februar. Jeg bruker vanligvis å kjøpe mine fra Gimle Parfymeri, men de kommer jo ofte litt senere til Norge, gjør de ikke?

Jeg vet ikke om det var noen av disse fargene som umiddelbart trigget vårfølelsen eller «den MÅ jeg ha», men jeg vil gjerne se swatches og helst studere dem på nært hold også. (Jeg var og snuste på noen på Kiman Woman på Paleet i går, og oi oi… det er mange fristende! Vanskelig å yte DL-lakkene full rettferdighet på bilder altså.)

PS: Det kommer også en annen vårkolleksjon fra Deborah Lippmann i april. Mer om dette senere! 😀

Å få en egen neglelakk-kolleksjon er jo et sikkert tegn på suksess, så hvis du ikke har sett denne serien enda kan du kanskje søke den opp?

Del gjerne dine tanker om kolleksjonen og serien i kommentarfeltet. 🙂

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Oooooh, elsker jo den serien (og gleder meg til sesong 2 som starter på HBO …i dag?) – så må definitivt sjekke ut denne serien! Takk for at du deler og inspirerer, ha en nydelig søndag!

  2. Lekre vårfarger, kjenner jeg er klar for litt vår, blomster og sol, og ikke minst nye, lekre lakker.

    Må sjekke ut den serien.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.