Dagens detaljer

3

Åh, i dag har jeg hatt en strålende dag! 😀 

Det er godt å kunne si det!

Startet dagen i rolig tempo med Lille Sprell, frokost og pludring. Hun er dessverre veldig forkjølet, så det måtte tilpasses med litt inne-aktiviteter i dag. Derfor ble det Lego-bygging etter frokost, og det er jo gøy for både liten og stor. 😀

Så tok jeg meg god tid til å ordne meg for å dra på nyttårslunsj med en god venninne – litt forsinket nyttårslunsj kan man si, men vi tok det igjen med stil vil jeg påstå!

20130112-202120.jpg

Knallblå kjole og sølv- og sortfarvet jakke fra H&M. Smykke kjøpt på eBay her, og ring med englevinger her.

Det var kommet så mye fint i kornblått da jeg ramlet innom H&M i Bogstadveien tidligere denne uken, og det er en farge jeg er veldig glad i, så jeg har noen vårnyheter i skapet nå…. Alltid hyggelig å kunne planlegge noen nye antrekk! 🙂

Lunsjen ble en stor suksess, Theatercaféen er alltid koselig og maten god. Kakebuffeten skulle jeg gjerne hatt med meg hjem…. eller vært der i noen flere timer!

Etterpå ble det en kort rusletur innom Paleet, hvor jeg sikret meg et par skatter fra Deborah Lippmann, og noen snapshots utenfor i deilig vinterlys.

Selv om byen var full av folk gikk det egentlig veldig bra synes jeg! Jeg stod over Zara og det kaoset jeg så for meg regjerte der, men ellers hadde jeg en superbra formiddag i byen og håper på flere slike dager utover. Det var jo grisekaldt i Oslo i dag, og jeg følte meg som en vandrende klump med ull-plagg lag på lag, men samtidig var det fin og kald og klar luft, og en veninnelunsj har man aldri vondt av. <3

20130112-202016.jpg

Nå krysser jeg bare fingrene for at jeg ikke blir forkjøla jeg også, og så får vi bare prøve å legge til rette med hyggelige inne-aktiviteter her i morgen.

Håper dere har hatt en kjempefin lørdag og at resten av helgen også blir bra!

Share.

About Author

3 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.