Vårmoten 2013

3

Jeg liker å tenke på våren, for da tenker jeg på lys, farger, alt som springer ut av liv og god, deilig vårlukt med et snev av solstråler.

Så selv om det fortsatt bare er januar leser jeg vårmoteblogger og vårneglelakkblogger til øyet blir stort og  suget etter nye, fargerike ting bare større og større.

Jeg fant dette fine bildet på Polyvore som oppsummerer hva vi kan vente oss av vårmoten 2013, for den som er interessert i «fashion og sånt».

Jeg tror helt klart den nye favorittfargen min en klarblå. Har faktisk vært en liten tur på shopping, så det dukker sikkert opp noe blått under «Dagens detaljer» snart. (Jeg er ikke noe glad i å ta antrekksbilder, og dette er ikke en moteblogg, men jeg liker kombinasjonen av farger, antrekk og neglelakk. Shoot me.)

what to expect from Spring 2013

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Liker dagens detaljer-postene dine, jeg 🙂 Og hallo, striper – min favoritt! Greier så vidt å gå forbi stripete plagg i butikken… Ønsker meg en kjempefin, sort- og hvitstripete kasjmirgenser fra Ganni for tiden, men det var de pengene, da… Behandling + kjøretimer og kurs + sparing til nettstudie i vgs-matte har gitt meg litt ufrivillig kjøpestopp i år 😉

  2. Det var litt vanskelig å velge blant de klærne her siden de er for damer men hvis jeg skulle valgt en farge ville det blitt okergult 🙂 Ikke sterke blåfarger her takk! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.