Vårneglelakk: Chanel Spring 2013 ~ Printemps Précieux Collection

4

Så dere synes det er tidlig å snakke om vårneglelakk, nesten før vi har trippet inn i det nye året?

Vel, produsentene synes å lansere kolleksjonene tidligere og tidligere, og først ute med vårkolleksjonen er faktisk Chanel. Jeg må jo forsøke å holde meg – og dere! – oppdatert på dette, derfor håper jeg at dere tåler litt vårfarger selv om de fleste av oss slett ikke har kastet ut juletreet engang. 😀

Lekkert og delikat – det kan vi alltid vente oss av Chanel.

Named for the precious beauty of Spring, the new colour collection PRINTEMPS PRÉCIEUX DE CHANEL celebrates Gabrielle Chanel’s codes of simplicity and sophistication. Creative Director of CHANEL Makeup Peter Philips channels the season’s splendor with a collection of contrasts. Elegant neutrals complement softto- sultry pinks on face and lips, while nails are adorned with vivid polish.

Denne øyeskygge-paletten kunne godt få bli med meg hjem kjenner jeg…..

Den er kanskje ikke veldig unik, men det er noe med kombinasjonen av farger som tiltrekker meg. Om det ikke blir så jeg kjøper akkurat denne, så kan i hvertfall bildet inspirere til å lete gjennom det man allerede har og se om det finnes noe lignende i den etterhvert ganske så velfylte sminkeskuffen.

Men det jeg ser mest etter er selvfølgelig neglelakkene, og jeg synes ikke Chanel skuffer i vår!

En blek rosafarge #569 Emprise, en rød burgunderfarge #573 Accesoire og en knall rosa #571 Fracas. Omtale og swatches av lakkene kan du se på Café Makeupog The Beauty Lookbook.

Jeg føler vel kanskje at jeg har «gjort meg ferdig» med burgunderfarger i høst, men det er jo en klassisk og elegant farge uansett årstid egentlig. Foreløpig er det nok Emprise og Fracas som står høyest på ønskelisten.  🙂

Det er selvfølgelig mye mer lekkert å velge i både for øyne, lepper og negler her. Vil du se flere bilder fra kolleksjonen anbefaler jeg for eksempel Chic Profile eller hos Temptalia

Kolleksjonen har internasjonal lansering 5. januar. Når den kommer til Norge er jeg litt usikker på, men den blir helt sikkert å finne på eBay lenge før den når norske butikkhyller.

Apropos eBay: Jeg har fått et par tilbakemeldinger fra noen som er overrasket over at jeg vil kjøpe «overprisede» produkter på eBay bare for å få dem et par måneder før den norske lanseringen. Til det vil jeg si at når du jeg hvor og hvordan du skal lete, så finner jeg ut at det koster meg mindre å bestille f.eks. Chanel-lakker på eBay og få dem sendt rett i postkassen min, enn det koster meg å måtte ta taxi til og fra et parfymeri i Oslo for å skaffe meg disse. Når man da tenker på at en slik utflukt er et «heldagsopplegg» for meg, så er bestillinger på eBay en win-win situasjon i mitt tilfelle. Men det er klart: Chanel blir aldri billig…

Hva synes dere om Chanels vårkolleksjon? Er det noe som frister å ha på neglene når dagene blir lysere og lettere fremover?

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Pingback: Vårens neglelakker 2013: Samlepost | ~SerendipityCat~

  2. Elsker Fracas neglelakken, highlighteren og leppestiftene! vet du om kolleksjonen i det hele tatt blir lansert i Norge? 🙂

    • Det blir den nok, for det er en «standard» vårkolleksjon, og ikke noe som kun lanseres i forbindelse med ett event eller i ett land. Men når den kommer til Norge er jeg ikke sikker på.

      For å være sikker på at du får tak i det du har lyst på, burde du egentlig ringe ditt foretrukne parfymeri som fører Chanel og bli bedt om å bli satt på liste. Disse kolleksjonene er ofte så populære at det er tomt før du rekker å se dem i butikk…

  3. Pingback: Mine vårnegler fra Chanel :-) | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.