Anbefaling: Hasselhoff-viruset

1

I disse forkjølelses- og influensatider er det kanskje best å passe på så man ikke får flere virus enn strengt tatt nødvendig. Hasselhoff-viruset høres ekstra slemt ut! 😉

Jeg anbefaler videre et innlegg på Tidsskriftet som har blitt delt her og der. Skribenten får virkelig inn et par gode poenger – hvordan man tenker om sykdom kan virkelig si noe om karakteren din. Les om «Hasselhoff-viruset» du også! 

 

Man skal altså ha god helse for unne seg å klage over småtteri. Forbigående plager blekner i viktighet når man møter dem som virkelig er syke. Det er da de mest selvopptatte selvutviklingsideene tipper over til noe ondt. Oppfordringen «tenk deg frisk» blir inderlig kald i møte med dem som kjemper med alvorlig sykdom.

 

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.