Dagens detaljer

11

20121113-181503.jpg

Neglelakk fra Zoya, sko/boots og bukse fra H&M og skjerf fra Lindex Missoni.

Mini-fotoshoot på venterommet hos legen. Gjør virkelig «pasient-greia» denne uka med hjemmesykepleie og lege/helseavtaler hver dag. Derav lite bloggvennlig form, men det skal vel gå på et vis!

🙂

Godt man har opptil flere nye pakker med neglelakk å oppmuntre seg med!

Share.

About Author

11 kommentarer

  1. Bare knallt at man har med seg blikket overalt. Man blir en smule kreativ. 😀
    Håper du får roligere dager snart, selv om jeg vil tro det er godt å være litt i gang også 🙂

    • Ja, kanskje man øver opp den kreative sansen litt hvis man ser etter farger, motiver, mønstre, noe spesielt..? Jeg tror det. Føler at uansett om det er noe så enkelt som en neglelakk, eller et blad med rim på, så «må» jeg ha noe kreativt og fargerikt inn i tilværelsen! 😀

      Det var en hektisk uke jeg har lagt bak meg nå, men så fikk jeg avsluttet med en fin helg da, så jeg er vel egentlig ganske fornøyd med tilværelsen likevel. Noe ble som planlagt, noe måtte droppes og noe ble litt tyngre enn jeg hadde håpet, men sånn er det bare. Vi gjør det beste ut av det, og mer kan vi jo egentlig ikke gjøre.

  2. Pingback: Dagens detaljer fra venterommet | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.