Jeg ønsker meg….

10

Man slutter ikke å være trønder selv om man er kjæreste- og klimaflyktning til Oslo, og det betyr også at man ikke slutter å ønske seg Dahls Julebrus til adventstiden!

Selv om østlendingene og andre har forsøkt å påvirke meg i retning av annet brunt sukkervann, så er det fortsatt smaken av Dahls som betyr adventstid for meg. Å innta julebrus før 1. desember er en helligbrøde, men DA skal også den første flaska åpnes. 🙂

Formen min har vært variabel de siste årene, som dere vet. Det finnes julebrus fra Dahls i Oslo også, jeg tror det er Bunnpris som har den? Men kort fortalt, jeg har ikke hatt krefter til å komme meg fysisk til en butikk bare for å handle noe sånt til meg selv, og DHL leverer enda ikke julebrus på døra så vidt jeg vet.

Så det jeg ønsker meg for adventstiden er rett og slett at noen venner eller familie stikker og handler DAHLS julebrus til meg. Betaling skal dere få, men turen til butikken og opp de fem etasjene her… det hadde jeg satt veldig pris på om noen hjalp til med.

*Har trua*

Share.

About Author

10 kommentarer

 1. Hvis ingen tilbyr seg, så kanskje jeg kan ordne litt Dahls til deg. Er i Oslo til behandling flere ganger i måneden, så hvis det finnes i en sentrumsnær butikk skulle jeg alltids få til det 🙂 Si fra!

 2. tamarapino-parra on

  Er denne julebrusen med sånn fruktsmak? (altså noe ala villa farris osv?)

  Er selv ikke noe fan av julebrus, og da mener jeg det røde klisset som alle drikker om jula… Det er bare så fryktelig søtt, at bare tunga mi får høyt blodsukker av det 🙂

  • Neeei, den er nok ganske søt, men den minner faktisk om Villa Farris ja, vil jeg si. 🙂 Den skiller seg i hvertfall ut både fra de andre røde og brune julebrusene jeg har smakt.

   Jeg tror blodsukkeret mitt lider så mye i adventstiden uansett, at julebrusen utgjør bare en liten brøkdel haha 😀

 3. Helt enig med deg 🙂
  Ingenting slår denne brusen. Det er noe som så absolutt hører julen til.
  Det er jo butikker som leverer mat på døren, kan ikke de hjelpe deg.
  Tenker på deg, for jeg kan ikke se for meg en jul uten Dahls julebrus 🙂

  • Svaret mitt forsvant visst her… hmm.. Vel, jeg har sjekket med 2 firmaer som leverer mat på døren, men de har bare sånn østlendings-skvip da vettu. Må vel kjefte dem opp litt for å ikke ta inn Dahls i sortimentet. 😉

   Håper at jeg får fikset det på en eller annen måte, ellers så ender jeg vel opp med å ta taxi til en butikk som har!

   • Østlenings skvip, var et dekkende navn. Jeg vet av ei som fikk en butikk til å ta den inn, etter mye mas, men hun bor på vestlandet. Ring å mas, så de i det minste kan ta inn en kasse til deg. Kan ikke forstå at det skal være så vanskelig.
    Lykke te, håpe dæm kan ordne det for dæ 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.