App-tips: Cover Photo Maker for Facebook

7

I dag har jeg et tips til dere som har en iPhone, iPad eller en annen iDings dere liker å finne nye apps til, og ikke minst til dere som er glade i Facebook!

Jeg har lenge vært en ivrig bruker av ulike billed-collage-apps som for eksempel PicFrame, og her om dagen hadde jeg lyst til å lage en billedcollage for å ha som coverfoto på Facebook.

PicFrame har ingen dimensjoner på sine bilder som passer helt perfekt for det, men et kort søk senere og jeg hadde funnet Cover Maker. Jeg kjøpte Pro-versjonen til 21 kroner, men det finnes også en gratisversjon hvis man ønsker å prøve det ut først.

Appen har så mange forskjellige layouter å velge i mellom, og alle er justerbare slik at man kan tilpasse rammene etter at bildene er satt inn.

Her kan man gjøre mange tilpasninger, og også legge på tekst hvis man ønsker det. (Nå fikk jeg plutselig noen nye ideer og lyst til å gjøre det kjenner jeg..:-D )

Appen viser deg også hvor profilbildet ditt kommer til å bli plassert, slik at du kan velge bilder der motivet ikke blir dekket av profilbildet. Jeg er foreløpig veldig fornøyd med denne, har som sagt flere ideer som skal prøves ut, og ikke minst dette med å ha noe skrift på bildet i tillegg. Moro! 🙂

Så, det er bare å komme seg inn på iTunes og laste ned appen og prøve!

Slik ble mitt foreløpige resultat:

Jeg ville ha med noen naturbilder, og selvfølgelig et par gode dykkeminner. 🙂 Nå tenker jeg på om jeg kan lage noe mer høstaktig…. Oh kanskje noe med neglelakk?? 😀

Regner med jeg kommer til å se mange nye coverbilder på Facebook nå altså! Ikke sant? 😀

Share.

About Author

7 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.