Dette blir en god helg! :-)

8

Det ER allerede en god helg! Ja, denne helga er jeg rett og slett utelukkende positiv til. 🙂 

Jeg håper det gjelder for dere også!

I dag fikk jeg muligheten til å ta med Mannen og dra en tur ut. Det var utrolig deilig! Vi kjørte ut til Bygdøy, et sted jeg synes er veldig vakkert og har lyst til å utforske mer. Der er det både skog og hav – perfekt. Jeg ble begeistret og hoppende glad for alle de flotte høstfargene, lyset og lufta.

Livet er liksom ikke så galt når man kan få slike inntrykk, og selv om ikke sola skinte fra skyfri himmel og det for å være helt ærlig var litt kaldt, så gjorde det veldig godt med en slik tur ut.

Disse fargesprakende trærne er mine yndlings-høsttrær. Grønt, gult, oransje, rødt – det spraker nesten av det! <3

Hjem til peiskos og middag og rolige aktiviteter etterpå – en herlig fredag.

Jeg har flere planer for helgen, så vi får se da, hva morgendagen bringer. 😉

Om du ikke er på Instagram, så kan du se flere bilder på Webstagram. Siden jeg tydeligvis har brukt opp all plassen min eller noe på bloggen og ikke får lastet opp bilder direkte (nok et sånt «småtteri-problem» jeg  fikse), så har jeg linket dem inn fra Gramfeed nå. Ingen løsning i lengden, men akkurat nå må det bli sånn.

Ønsker dere en fredelig og hyggelig helg! 🙂

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Å – du tar så flotte bilder! Bygdøy er ett vakkert sted – glemmer litt at den perlen ligger der jeg… Jeg elsker høsten og alle fargene! Det er så vakkert. Synd det varer så kort. Håper du får en fin helg! 🙂 Her skal vi avgårde å feire min morfar som er 90 år!

    • Tusen takk for at du sier det Helene! 😀 Jeg har jo et bra kamera, men er dessverre ikke flink nok til å bruke det. Men jeg øver!

      Bygdøy er en perle jeg virkelig er i ferd med å utforske. Håper på mange flere turer dit.

      Gratulerer med din morfar, 90 år er en meget respektabel alder! Håper feiringen deres ble helt topp. 🙂

  2. Høsten er så flott 🙂 Trikset mitt for en trivelig høsttur er stort strikkeskjerf, en stor termokopp med te, varme hansker og bil med setevarmer…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.