Høst på flaske

4

20121007-115909.jpg

I helgen har jeg tatt frem igjen en duochrome-lakk jeg kjøpte på nett for en stund siden: Sally Hansen – Nail Prisms i fargen Amber Ruby.

Dette er en relativt tyntflytende lakk som jeg personlig foretrekker å legge over en annen farge. Den har den fantastiske egenskapen at den skifter farge alt etter hvilket lys man ser den i. Her synes jeg den går helt fra kobber og messing til nesten mørkerød. Den minner meg sånn om de flotte høstfargene i parken her, trærne som kan skinne i gult, rødt, oransje og grønt på samme tid i høstsolen.

En lakk til å bli i godt humør av faktisk. 🙂

Flere bilder av denne lakken kan du se hos Scrangie.

Share.

About Author

4 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.