Moules Frites

10

Det er ikke ofte jeg spiser blåskjell, så da jeg fikk anledning til det her om dagen måtte jeg slå til!

Dessuten passet de så godt til champagnen.. 😉

20121005-201021.jpg

Anledningen var et besøk på ærverdige Grand Café, med møte i den svært uhøytidelige venninne-klubben «Ladies Who Lunch», en god tradisjon innført med en av mine gode venninner jeg har kjent veldig lenge. Siden vi begge er tilgjengelige på dagtid av og til, er lunsj i stedet for middag eller fest blitt et av de sosiale høydepunktene. Da skal damene skjemmes bort litt! 🙂

Blåskjellene var dampet i hvitvin og chili, og ble servert med pommes frites og aioli. De var helt nydelige, og jeg tror forretningsmennene på bordet ved siden av ble bittelitt misunnelige. Service og omgivelser på Grand var som alltid helt ypperlig. Jeg har fått et helt spesielt forhold til Grand etter at vi giftet oss der i 2010, og kommer nok alltid til å smile når jeg går inn døra der.

Jeg har ikke tenkt å gjøre dette til en moteblogg, men viser dere likevel litt av dagens detaljer….

20121005-201030.jpg

Bluse fra H&M, skjerf fra Missoni og Chanel «Delight» på neglene. (En lakk jeg har skrevet om før, sjekk her.)

Jeg har tydelig beveget meg over i den mer høstlige delen av garderoben, og finner frem myke stoffer i lune farger. Kobber og gull er fargetoner jeg liker veldig godt i høstmoten, og jeg kunne godt tenkt meg flere kobberfargede neglelakker, som for eksempel Deborah Lippmanns «Superstar«. Vel, vi får se da… . 🙂

Slike sosiale møter lyser i hvertfall opp dagen min!

Håper at dere har en sosial og hyggelig begivenhet å se frem til!

Share.

About Author

10 kommentarer

 1. Å – det er kos å kose seg litt av og til. Jeg personlig har ikke sansen for blåskjell, men klærne og neglelakken var jo lekker! så flink du er til å pynte deg inni mellom – det burde jeg bli flinkere til også… er litt nede om dagen pga legeerklæringer som ikke kommer og skulle ha vært sent inn til nav for lengst, sinte tlf fra nav og leger som ikke har tid…Skal pynte meg litt til uken(når jeg kommer hjem) jeg tenker jeg og prøve å komme i bedre humør. kanksje jeg klarer å finne noe friske farger på en neglelakk jeg kan ta på mine nedbitte negler;)

  • Takk for kommentar Helene! 🙂

   Jeg har vært interessert i farger, stoff og klær i lang tid, og bruker det nok bevisst som «oppmuntring» når jeg først har muligheten til det.

   Vanligvis går jeg jo i behagelige «sofa-klær» her hjemme, men det er godt å få på seg noen pene antrekk innimellom. 🙂 Håper du klarer å finne rom til å pynte deg litt du også, selv om det er mye som burde vært gjort og må gjøres. (Jeg har også noen sånne, men må legge pliktene til side innimellom, ellers blir jeg sprø…)

   Riktig god helg videre! 🙂

 2. Så deilig å komme seg ut litt 🙂 aldri turt å gå inn på Grand jeg, har på følelsen at man må være veldig stivpyntet og ikke minst dannet 😉 hadde følt meg som bonde i by’n, hihi!

  • Hehe, det er nok ikke farlig å gå inn der. 😀 Stivpyntet trenger du ikke være, men joggebuksa kan man jo godt hoppe ut av da. Skjorte og bukse så jeg en del menn hadde, og så var det et bord med noen sjarmerende eldre herrer som hadde pyntet seg med dressjakke, det merkelige var at hele bordet hadde nesten likt antrekk – blå skjorte, og dressjakke da. De så ut som en slags «klubb» eller noe. 😀

    • Anbefaler bordbestilling på forhånd hvis dere vil dit i helgen. 😀 Men ta gjerne turen, det er god mat og en flott opplevelse å være i en av Oslos «storstuer». Meny ligger også ute på sidene til Grand, hvis en vil sikle litt på forhånd.. 😉

 3. Mmmmm. Faktisk frister pommes frites og aioli mer enn blåskjell og champagne… One of those days 😉 Kanskje jeg kan trylle frem noe nesten like bra av søtpoteter og den mislykkede majonesen i kjøleskapet (er det bare meg, eller blir hjemmelaget majones aldri godt?). Høres ut som en hyggelig lunsj i alle fall 🙂

  • Pommes frites og aioli er jo rååågodt. 😀 Synes du skal prøve med det du har, jeg får i alle fall ikke til å lage majones så det prosjektet har jeg foreløpig gitt opp hehe.

   En hyggelig lunsj var det så absolutt! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.