Er du en bokelsker?

7

Jeg har lest siden jeg var 4 år, og det finnes alltid bøker ved min side! Nå har jeg som mål å lese enda mer fremover. Få til mange gode, stille lesestunder.

20121001-114611.jpg

Dette bildet er stabelen av bøker jeg har kjøpt eller fått, men enda ikke fått lest. I tillegg kommer alle de titlene jeg har lastet ned i Kindle-appen, men ikke åpnet enda… jada, jeg har litt å glede meg til utover høsten. 🙂

Hvis du ikke enda er medlem, så anbefaler jeg gjerne siden Bokelskere, hvor du kan legge inn bøker du har lest, se hva andre leser, hva som er på favorittlistene til folk osv. Min profil finner du her, følg meg gjerne! Et godt tips for å finne bøker du antagelig vil like, fordi du kan se hva andre har likt før og om dere liker noenlunde samme bøker. Et annet tips er selvfølgelig Bokhandlerlista der du finner de bøkene som selger mest akkurat nå.

Akkurat nå er jeg ferdig med Caterina Cattaneos «Løgnere», en sterk historie om en alkoholisert far, et liv av løgner og en ganske uvanlig likvake.

Høsten er jo perfekt lesetid er det mange som sier, og det er jeg vel helt enig i. Jo mørkere og mer ruskete vær det blir ute, jo mer trekker vi inn i husene våre, kryper under pleddene og finner frem bøkene. (Og litt mørk sjokolade…mmm… jeg er blitt helt gal etter mørk sjokolade!!) Etter hvert blir det jo jul også, og bøker under juletreet er en av de beste gavene. Synd at bøker generelt er så dyre, ellers skulle jeg kjøpt bøker til alle jeg kjenner til jul.

Vil du lese mer om hvilke bøker jeg tidligere har anbefalt eller anmeldt på bloggen, kan du følge taggen «Litteratur», også tilgjengelig som RSS-feed. (Ja, du kan abonnere på RSS Feeds fra flere ønskede kategorier fra bloggen, hvis det er slik at det er et tema du foretrekker å følge fremfor noe annet. Jeg skriver som kjent om både det ene og det andre, og skjønner godt at den som er interessert i neglelakkblogging ikke nødvendigvis orker å lese om mine utlegninger om andre ting. ;-))

Men nok om det – LES BØKER folkens, meld dere inn på Bokelskere, inviter venner til lesesirkel i høst og kom gjerne med dine boktips til glede for alle i kommentarfeltet! <3

 

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Ja, det er jeg! Men bunker som overstiger det jeg leser på en måned er nesten demotiverende for meg, det er noe med følelsen av å ikke klare oppgavene sine – jeg liker det ikke. Ikke at lesing er en oppgave, men «oppgave» i mangel av bedre ord.

  Har du forresten sett denne?: http://www.bokblogger.no/

  Lesing er for meg konsentrasjonstest og det gir meg utrolig mye når jeg klarer å konsentrere meg!

  Håper du får en god dag, Cat!

  • Jeg skjønner hva du mener, bunkene kan også bli en påminnelse på alt som er «ugjort», og det liker vi ikke. Kanskje spesielt demotiverende i vår situasjon, hvor vi hele tiden må føle på tap over ting vi ikke får gjort.

   Krysser fingrene for at vi får noen gode leseopplevelser fremover begge to! 🙂

   Klem!!

 2. Jada! Er også medlem, og nå følger jeg deg der også 😉
  Men altfor ofte klarer ikke hodet å følge med, og leser nå mye mindre enn jeg skulle ønske. En av de tingene jeg virkelig savner.

  • Ja, det kan være en utfordring for konsentrasjonen å lese, det er sikkert!! Jeg tenker at jeg bare må legge vekk PC og iPad i hvertfall en time om dagen, og bare konsentrere meg om å lese, hvis jeg klarer. Det skal i hvertfall være et mål! 🙂

   Tror jeg klarte å følge deg også på bokelskere nå, trykket i alle fall «Følg» på alle.. 😀 Hehe, jeg er nok ikke superaktiv der inne, men det også er et mål da.

   God uke til deg! 😀

 3. Bøker har vært en enorm støtte i årene med ME. Har fått levd ganske mye i gode fortellinger om ikke annet 🙂
  Akkurat nå klarer ikke hodet bøker, og hverdagen har blitt mye fattigere. Men satser på at jeg snart kan lese igjen. Det ligger mange spennende historier og venter.

  Den bokhaugen din så jo riktig lovende ut 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.