Dior Golden Jungle Duo

7

I går dumpet en etterlengtet liten pakke ned i postkassen her. 🙂 Min Golden Jungle Duo hadde endelig kommet!

Som jeg har skrevet om før, synes jeg Diors høstfarger er veldig nydelige. Jeg fokuserer som vanlig mest på neglelakkene jeg da, det er jo blitt min lille hobby dette!

I dag har jeg prøvd Golden Jungle duoen med croc-effekt. Vi har jo sett mange grafitti-lakker tidligere, men jeg må si at jeg er mer fan av denne croc-effekten.

På bildene under har jeg forsøkt å vise hvordan jeg fikk litt variasjoner på neglene, ut fra hvor tykt lag jeg brukte. Dere kan tydelig se at der jeg har lagt et litt tykt lag ble effekten dårligere. Der jeg har lagt helt tynne lag blir fargen annerledes. Golden Era, gullakken, er en skimrende og flott gullfarge jeg godt kan se for meg å bruke alene også. Den krakellerende lakken, Amazonia, er brungrønn i fargen.

Jeg fulgte instruksjonene og tok på topplaget før gullakken hadde tørket helt, og synes begge var relativt lette å legge. Tørketiden er helt ok, og jeg avsluttet med et lag Seche Vite. Holdbarheten får vi nå se på da, for jeg fikk lyst til å ha denne komboen på neglene en stund. 🙂

Skal du få tak i disse i Norge tror jeg det er lurt å ringe et parfymeri og sette seg på venteliste så raskt som mulig – damen på Eger jeg snakket med fortalte meg at de var utsolgt allerede før de hadde fått sin «kvote» med disse!

20120920-174644.jpg

20120920-174657.jpg

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. Så festelig! 😀 skulle øsnke jeg ikke hadde nedbitte negler – da skulle jeg prøvd noe sånn – kommet noe tilsvarende i Norge med en magnet(?) du skal ta på for å få en stripeeffekt eller no…. 🙂

    • Ja, det finnes en del kule magnetlakker. Har ikke fått prøvd dem enda, men har noe å se frem til der. 😀

      Jeg bet også negler før, men plutselig bare stoppet jeg med det. Lenge siden, husker ikke hva som gjorde det….

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.