Sprø etter lakk

9

Jeg hadde liksom flere viktige og interessante ting jeg skulle blogge, men så sier hjernen min bare «ææææææææh».

Dere skjønner vel hva jeg mener. 🙂 Ikke alle dager man har så stor tankekapasitet når kroppen strever med smerter, feber og influensafølelse.

Derfor ville jeg bare vise dere en av mine små gleder i dag – noe helt banalt og kanskje litt småteit, men moro for meg. 😀

Se mitt nye neglelakkstativ!!

20120919-185854.jpg

Jepp, jeg har kjøpt et eget stativ til neglelakker! Nå har jeg «utstilling» her på stua med nye høstlakker og fine høstfarger, og så ligger jeg og ser på dem og gleder meg til å prøve de forskjellige. Her på stativet nå er det høstfarger fra Zoya, Essie, Chanel og Dior – mine favorittmerker.

I dag fikk jeg Diors «Golden Jungle» i posten, og den kom raskt på neglene kan man si. <3 Skal prøve å få lagt ut et bilde eller to i morgen.

Håper du som leser har hatt en fin dag, kanskje med noen små eller store gleder? 🙂

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. Så smart!
  Nå kan lakkene pynte både i utstillingen og på neglene!

  (Hvor får du tak i slikt? )
  (Nei, jeg kan ikke shoppe mer negle-stæsj nå)

  Jeg har akkurat funnet ut at en butikk på det lokale senteret har tatt inn lakkene til Linda Johansen, og de liker jeg veldig godt. Vanskelig å holde seg unna!

  • Hehe, jeg har bare kjøpt det på eBay… Det er masse sånne utstillingsgreier der, billig fra Asia. 😉

   Jeg har faktisk ikke turt å begi meg inn på LJ-lakkene enda hehe, er stygt redd for at jeg kan gå på en smell der… Ønsker meg egentlig opptil flere Deborah Lippmann-lakker også, men de er litt dyre…

   • Bør holde meg litt unna Ebay, av hensyn til onkel Visa… 😉

    Deborah Lippmann har jeg ikke prøvd, tenker jeg blir hekta der også.

    LH-lakkene er i alle fall helt supre. Har ellers sverga til Essi, men LH er noen hakk over, er min mening. Hjelper jo veldig at de er «sunnere», og det bærer neglene mine preg av.
    Litt tilfeldig jeg kjøpte de første LH-lakkene, fant de på tilbud i tax-free i sommer, men det har absolutt frista til gjentagelse!

    Godt å kunne kose seg med fine farger når kropp&hode ikke er helt på lag.
    Hvil godt!

    • Onkel Visa er ikke alltid like grei nei! 😉

     Tenker neglene har godt av litt sunnere lakk, spesielt hvis man går med det mye og skifter ofte. Burde vært litt flinkere der jeg altså.

     Ja, det er godt å kunne pleie seg selv på ulike måter i alle fall! 🙂

     Håper du har en fin dag.

 2. Så flink du er å stelle fint med deg selv. Tror jeg må skaffe meg noen glass selv, har lyst å prøve meg på noen nye farger..

  • Takk Hanne!

   Jeg føler meg jo ikke alltid så velpleid, her jeg går og dasser rundt i joggebuksa. 😀 Da hjelper det i alle fall at man kan pleie hendene litt, og det å leke med farger og mønstre er i hvertfall en glede for meg. 🙂

   Noen har puslespill som hobby, jeg har neglelakk… hehe. 😀

 3. Har så lyst på sånt selv! Hvilken selger på ebay kjøpte du fra? Kjøpte et selv, men har visst blitt borte i posten, har fått tilbake pengene, så må prøve å bestille på nytt 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.