Høstgrønt

3

I forrige uke eksperimenterte jeg med en av Essies nye høstlakker – Stylenomics. 

Det er en dyp, mørk grønnfarge, så mørk at den nesten kunne ha vært sort på mine negler i alle fall.

Nå kløna jeg sånn med den mørke fargen at jeg har ikke veldig lyst til å vise frem akkurat den manikyren. 😉 Men jeg gjorde et annet eksperiment med den, som jeg ble mer fornøyd med.

Et lite anheng (2,5×2,5cm) med Konad-stempel i gull. Gjett om jeg er fornøyd med å ha funnet ut at jeg kan bruke Konad-stempel på denne måten da. 😀

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Kjempefint smykke! Skulle ønske det var litt mer høstgrønt ute nå.. idag er det nitrist synes jeg… grått, vått, tåke og trærne begynner å bli gule.. Ikke mye en får gjort med det, men gleder meg til det blir litt mer forskjellige farger og litt sol – da er høsten vakker.. Nei en får koke seg litt te og kose seg under teppet i dag:) ha en strålende mandag:)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.