Og slik en nyttig dings, det vil vi alle sammen ha! :-)

4

I dag tenkte jeg å svinge innom teknologi-temaet som har vært sørgelig fraværende på bloggen i det siste, men som alltid er nærværende i mitt liv. 🙂

Nyttige, praktiske, morsomme og spennende dingser får vi rett og slett ikke nok at her i huset.

Jeg knipser nok i vei med min iPhone, men noen ganger er det mye mer stas å bruke speilrefleksen. Jeg har en Nikon D60 som jeg fikk i julegave av min kjære mann for noen år siden, og fotoutstyret har blitt supplert med stadig nye objektiver og duppedingser som jeg leker meg med. (Har lyst på fotokurs også, men det er en annen sak.)

Vel… når man kjapt og enkelt skal dele bilder f.eks. på blogg eller andre steder i sosiale medier, så må jo bildene komme seg fra kameraet og inn på et eller annet. Ofte er jeg sånn til, at det ikke passer å sitte ved PCen og laste over bilder. Ofte ligger jeg med iPaden og vil redigere bilder på den, fordi den har så kjekke apps jeg bare kan trykke på, og hvem orker vel egentlig styre veldig mye mer med bilder enn det, når de «bare» skal brukes på bloggen.. 😉

Jeg kjøpte meg nemlig et slikt Camera Connection Kit for noen få dollar på eBay, og det leser alle minnekortene vi har her i huset uten problem. Så er det bare å vips, laste over bildene jeg vil ha på iPaden. 🙂 Av og til redigerer jeg litt på dem, og da bruker jeg ofte Photogene-appen. 

Det anbefales altså!

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Den er veldig kjekk, kjøpte en fra ebay jeg også. Etter en oppgradering fra Apple så virket den ikke lenger så jeg endte opp med å kjøpe en ekte i fra Apple. 🙂 Den tar dog bare SD kort.

    • Aj, ja det burde jeg ha nevnt – denne er jo ikke noe originalt Apple-utstyr. Det er bare SD-kort Apple sin tar, sant?

      For jeg tror faktisk det var grunnen til at jeg valgte «uekte» fra eBay denne gangen, jeg bare rett og slett _måtte_ få lastet over fra flere kort! 😀

    • Det skjemaet var helt genialt – tusen takk! 🙂 Jeg mangler bare tålmodighet og konsentrasjon til å virkelig lære meg å fotografere… og tid hehe. Men prøver jo litt innimellom da, takk for tilbudet om tips og råd!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.