About Author

10 kommentarer

 1. Takk for opplevinga. Kjempegod balsam for sjela.
  Firmaet Eidesvik laga ein 4-skjermsfilm om Sunnhordland/Nordrogaland som dei viser i Haugesund, frå fjord til fjell. Eg var flittig fjellgåar «før». Det visste leiarane i Eidesvik. Så eg har fått ein DVD med filmen. Utapå står det : Produsert i 1 eks til Marit E Totlands 50-årsdag. Det kjennest ekslusivt, og eg kan derfor ikkje dela filmen med deg. Men gjett om det var ei gåve eg sette pris på.

 2. Tusen takk for uendelig fint gjensyn med mitt undervannseventyr i Sharm!
  Det var en utrolig vakker film, Har dere laget den selv??? Jeg klikket meg til You tube utgaven for større bilde, og der ligger jo flere slike. Gjett om jeg skal kose meg flere ganger. Vakkert! Så godt å huske tilbake til denne fantastiske verden under vann. Jeg er så glad på dine vegne at du nå greier å reise dit av og til. Det må være kjekt å¨ha et sted som man kjenner så det ikke medfølger så mye stress, kanskje??
  Takk igjen! Og jeg har ikke sett den før, så jeg kan ikke huske at du har hatt den her på bloggen din, iallfall. Da ville jeg nok ha lagret den slik jeg gjør nå.

  • Har nok dessverre ikke laget den selv nei! 🙂 Men synes fotografene har klart å fange skjønnheten der nede utrolig godt da. 🙂

   Ja, det er min «redning» det at vi har funnet vår oase i Sharm. Uten «dør-til-dør»-transport og en rolig resort langt fra alle turistfeller og kjas og mas hadde det nok ikke blitt noen reise på meg nei. Det er helt klart mer behagelig når vi kjenner hotellet, folkene, har venner der nede og kan ta oss rundt uten å stresse.

   Hvis du lager deg en konto på YouTube kan du lagre slike filmer som favoritter. Jeg begynner å få en fin liste der nå jeg kan klikke meg inn på og se når jeg trenger litt inspirasjon. God titt videre! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.