Neglediva

3

20120901-153432.jpg

Det kom en spennende pakke til meg her om dagen, en unnselig brun konvolutt fra USA. Om innpakningen kanskje ikke var så spennende, så var innholdet derimot svært glamorøst! 😀

Pakken inneholdt den nye Zoya Diva-kolleksjonen, fra høstkolleksjonen NYFW2012. Det er lakker med skimmer og glitter, og da jeg så denne blålilla skjønnheten inne i esken var det så vidt jeg ikke strødde neglelakk utover hele gulvet i min iver etter å få den ut.

Jeg vet ikke engang om jeg kan si at disse bildene yter Zoya FeiFei rettferdighet. Lakken ser stålgråblålilla ut i flasken, og mine bilder heller antagelig litt for mye mot det blå. Det er så mye skimmer og små glitterpartikler i den i alle farger at jeg bare må si den er fantastisk.

Jeg gleder meg veldig til å prøve ut de andre lakkene i denne kolleksjonen også – helt strålende med høstfarger nå synes jeg! Mer inspirasjon fra høstens neglelakk-kolleksjoner kan du se i denne posten.

 

Se flere swatches fra kolleksjonen hos Polishaholic eller Scrangie

Hvorfor er ikke jeg sponset av Zoya og andre neglelakk-produsenter egentlig? 😀

Share.

About Author

3 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.