Freddan

7

Tordenskyene henger lavt over huset og setter seg i tinningene i dag. Men rett skal være rett – det har tross alt vært en bra fredag. 🙂

Husarbeid og hjemlige sysler har preget de siste dagene, det er mye å ta tak i etter en lang sommer. Mannen er intenst nedsyltet i arbeid, og er stort sett hjemom for å sove og skifte klær.

Akkurat når jeg skriver dette slår lynet ned rett utenfor her, det gnistret skikkelig, et blaff av elektrisitet! Huff.

Men innimellom alt som er hektisk finner vi små lommer av tid til hverandre.

Bare noe så enkelt som å gå ned trappa og møtes på stamstedet Waldemars for en kjapp middag før man suser videre. 🙂 Litt kos oppi det hele!

20120824-192659.jpg

Jeg fant frem en gammel lakk fra China Glaze jeg ikke har brukt på lenge. Den er i alle fall veldig ferskenfarget! Lakken kommer fra en kolleksjon som heter «Up and away», fra våren 2010.  Du kan se mer av den hos for eksempel Scrangie.

En topp jeg ikke har fått brukt enda i sommer med blomster i orange og korall fikk følge av en knall rødorange bukse og et par enkle pumps. Ikke så veldig pyntet, men samtidig litt mer enn bare joggebuksa. 😀

På vei hjem (de 30 metrene hehe) stakk jeg nesen innom butikken og fant en plante som matchet både topp og neglelakk. Så ble dette i alle fall den store matche-dagen kan man si!

Riktig god fredag og god helg til deg som leser dette! Håper dere ikke er helt nedtrykt av tordenvær alle sammen. 🙂

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. god fredag! God helg:) selv har jeg såvidt kommet meg igjennom 8 åringens jentebursdag!! Selvom det ikke har tordnet her, ser det ut som om lynet har slått ned… Er det nå man bør skrive OMG?
    Og forresten; liker bloggen din veldig godt. Takk for at du deler erfaringer, sorger og gleder:)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.