En liten sommergave fra meg! (Give Away)

24

Som mange av dere sikkert har fått med dere har jeg fått en ny hobby – jeg lager smykker med neglelakk! 🙂 Resultatene presenterer jeg sporadisk på ~SerendipityCats Smykker~.

Jeg har fått så mange hyggelige tilbakemeldinger og kommentarer, at jeg ønsker å gi ut noen smågaver i ny og ne som en liten takk fra meg.

Derfor gir jeg bort dette anhenget som er laget med Sinful Colors «Nail Junkie», som er en fantastisk glitterlakk med skinnende partikler i gull, turkis, grønt og blått.

Det er åpent for alle å delta, men jeg håper selvfølgelig at dere vil bli fan av smykkesiden på Facebook. 🙂

For å være med i trekningen, vil jeg gjerne at du gjør følgende:

1. Skriv en kommentar til denne posten om at du ønsker å delta. Husk å legge igjen gyldig e-postadresse.

2. På FREDAG 20. juli kl 12 blir det trekning. Da nummererer jeg kommentarene etter som de har kommet inn, og trekker en tilfeldig vinner med random.org.

Jeg oppfordrer selvfølgelig til at du anbefaler ~SerendipityCats Smykker~ til dine venner på Facebook og blogg, men det er ikke et nødvendig kriterium for å delta. (Jeg skjønner at dette kan bli «spam» for mange.)  Dette er linken du kan dele: https://www.facebook.com/scsmykker

Vinneren blir kontaktet på den e-postadressen som legges igjen her i kommentarfeltet, og får tilsendt anhenget så snart jeg kan. Hvis jeg ikke får kontakt med vinneren innen 3 dager, trekkes en ny vinner.

Dette skulle være greit tror jeg, håper mange har lyst til å være med på denne trekningen!!

 

Share.

About Author

24 kommentarer

 1. Denne vil jeg gjerne være med på, er jo denne jeg ønsker meg.

  Liker på fb også, og er innom (og deler) støtt og stadig.

 2. Jeg vil gjerne være med:-) kjempefin farge!
  Har sett etter hvordan jeg kan dele siden din tidligere, men ikke funnet ut hvordan. Kanskje det ikke går fra mobil?

  • Det er ikke så enkelt å dele ting fra mobil dessverre. Vet ikke hva du bruker, men på Facebook-appen til iPhone er det mange ganger jeg savner dele-funksjonen. Den eneste løsningen da er å kopiere link-adressen og lime den inn i en ny statusoppdatering. Litt kronglete, men det går.

 3. For en nyyydelig farge – kan jo ikke la denne sjansen ga forbi meg uten å bli med på trekning 🙂

 4. Snakk om lekker og glad sommerfarge!! 😉 I’m in!

  Og spretter rett inn på fjesboka og undres dersom jeg ikke allerede har trykket liker der? I så fall skjer det NÅ!! 😉

 5. Det var kanonfint! Og så liker jeg at du ikke har noe delekrav 🙂 Riktignok er det lenge siden jeg jobba med sånt, men jeg har fortsatt en bitteliten redaktør i magen som setter seg helt på bakbeina hvis jeg tenker på å bruke facebookveggen eller bloggen min til sånt. Men smykkene dine er virkelig fantastiske, så konkurranse vil jeg gjerne være med på!

 6. Pingback: » Vinner av sommerlig smykke!

 7. Pingback: Dagens detaljer: Nautisk | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.