Regndråper

8

Det regner og regner… litt oppholds, og så stormer det til igjen… Jaja.

Om ikke annet så er slike dager fine til å være inne på og kose seg med spill, mat og hverandre. 😀

Jeg tok med meg min morsomme Olloclip ut på balkongen i dag og lekte meg med å fange motiver med blomster og regndråper. Har allerede lagt ut en del av disse på Instagram, men tenkte det ville være fint å samle dem her også.

20120712-184244.jpg

20120712-184259.jpg

20120712-184604.jpg

20120712-184614.jpg

20120712-184631.jpg

Må få vist dere balkongen min en dag, den er blitt skikkelig «hage»! 😀 Tenker at det blir blomstring som bare fy der bare vi får noen dager med varme og sol nå….

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Vakre fotoer! Jeg liker særlig det tredje.

  Jeg liker regn, så lenge som jeg ikke er ute i det 😉

  Jeg hadde aldri hørt om Olloclipen før, men har eksperimentert med å bruke en av disse på min C905. (Beklager men jeg vet ikke det norske ord. Det er for å bruke med briller.) Her er ett av resultatene hvis det interesserer deg. Men dine fotoer er bedre.

 2. Så flott at du klarer å utnytte de dagene som ikke er solrike!
  Jeg synes lyden av regn mot markisen er en vakker lyd som gir meg positive assosiasjoner. Det er ikke for kaldt for tiden, så verandadøren står gjerne åpen og da er det så fint å høre på regnet.

  • Ja, lyden av regn synes jeg er beroligende. 🙂 Det har egentlig vært nok regndager her i Oslo nå synes jeg, det begynner å bli på høy tid med et par solrike uker. Skjønt, vi finner sikkert noe å klage over da også. 😉

 3. Bildene er vakre! Fargene og regndråpene… men argh – nå frister du med dingser og duppeditter igjen.
  Men står fremdeles ved at jeg ikke TRENGER ny telefon. Altså. Egentlig. Kanskje jeg trenger den til jul… 😀

  • Hihihi…. ja, jeg vet at jeg frister litt med disse dingsene, men nå er vi jo ganske dingse-gale her hjemme også da. 😉

   Jeg _trenger_ ikke ny telefon jeg heller, men jeg VIL snart ha ny iPhone med bedre kamera.. oioio.. det er noe med at når man begynner…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.