Mmm….lavendel!

6

20120710-161811.jpgHodet mitt surrer med flere bloggposter, kladdene ligger klare med linker og stikkord..

Men været er lummert og klamt, skyene har hengt tette og tunge over oss i ganske mange dager og hodet har rett og slett ikke villet samarbeide. Det aller nødvendigste av hus og hjem blir holdt i orden, men tekst og tanke får seile sin egen sjø når det er sånn.

Akkurat nå har himmelens sluser virkelig åpnet seg over oss, så da er det kanskje å håpe på en «renselse» av lufta og noen lettere dager fremover? Vi får vel bare vente og se. 🙂

I mellomtiden byr jeg på en sniktitt fra baderommet – jeg har lenge ønsket meg en lett duft av lavendel, som er min absolutte favorittblomst. Ikke så rart at lavendel har gjort varig inntrykk kanskje – det var jo tross alt på lavendeløya Hvar i Kroatia at vi som par hadde vår første skikkelige ferie sammen, og der vi ble forlovet.

L’Occitane har jeg flere produkter av fra før i denne lavendel-serien, blant annet en nydelig håndkrem. Så da jeg fikk snust meg til at det også fantes en Eau de Toilette i serien måtte jeg selvfølgelig kapre denne.

Eu de la Recolte Blue heter den, og omtalen sier:

Instantly transporting you to the South of France, the Eau de la Recolte Blue – Lavender Harvest scent blends our signature P.D.O. Lavender essential oil with the fresh green scent of leaves, freesia, peach and marigold, on a bed of sensual wood and musk.

Det skal ikke mer enn en liten sprut til av denne før det dufter ganske intenst synes jeg, og det passer meg jo egentlig bra. Jeg synes den var helt nydelig, og det kommer nok til å bli en av sommerminnene fra 2012 dette. 🙂 Forhåpentligvis går jeg ikke lei av lavendelduft!

Siden lavendel også skal være beroligende, skal jeg snike meg til en liten sprut på hodeputa før jeg sovner også. Men bare på min side av senga, mannen er ganske så ømtålig for dufter, og jeg vil jo helst ikke gi ham allergianfall i ektesenga… 😉

Håper dere har en flott tirsdagskveld, enten den er med eller uten lavendelduft! 

 

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Mmm, lavendel er helt nydelig!
  Jeg har en liten lavendelbusk i hagen, men i dette våte sommerværet blir det ikke så mye lavendelduft derfra…..
  Tror jeg må snuse litt på denne duften også, ja!

  Håper du får mange fine sommerdager fremover!

  • Åååh, hage med lavendelbusk! <3 Jeg har en krukke med lavendel på balkongen, men det blir ikke heeelt det samme synes jeg... Jaja. 🙂 Sommerlig er det nå i alle fall!

   Gode sommerdager til deg også. 🙂

 2. Mmm! Jeg elsker L’Occitane! Jeg har den her duften i en av mine håndkremer i L’Occitane serien. Fantastiskt fine produkter!
  Det er en deilig hverdagsluksus, og en fin gave til venner og familje

  • Ja, det er veldig gode produkter, er så glad for at jeg har oppdaget det merket! 😀

   Synes det er skikkelig godt å skjemme seg bort med litt gode produkter, man føler seg litt oppkvikket av det på et vis. Som du sier også – veldig fine gaver å både gi bort og få!

   Håper du har gode sommerdager. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.