To uker (stort sett) offline

20

Etter to uker stort sett offline på de fleste måter, er det en stor omstilling å komme hjem igjen!

Like før vi reiste på ferie sluttet en ganske viktig del av telefonen min å virke. Jeg kunne ringe med den, men ingen hørte hva jeg sa! Mikronfondelen hadde tatt kvelden. Jaja, telefon har jeg ikke så veldig mye bruk for i ferien uansett, tenkte jeg da. SMS kan jeg jo fortsatt motta og sende, og mannen har telefon jeg kan låne.

Vel fremme på hotellet oppdaget vi at måten vi hadde planlagt å sette opp wifi på ikke fungerte. (Jeg skal spare dere for alle de tekniske detaljene!). Så var vi heller ikke på nett, jeg prøvde meg på en Facebook-innlogging og det gikk vel tre minutter før NetCom sendte meg en sms om at jeg hadde nådd maksbeløpet mitt for datatjenester i utlandet. Bare så det er sagt – telefon- og datatjenester fra Egypt er svindyrt.

Så var jeg der da, uten nett og telefon!

Det var ikke få ganger jeg tok opp telefonen for å sjekke mail eller Facebook, eller iPaden for å lese blogger, men neida. Sånn funket det ikke gitt!

På en måte var det en lettelse. Jeg var jo ikke på ferie for å ligge med nesa i en iPad. Vi hadde mer enn nok å ta oss til. Luksusen min på ferie er todelt: For det første opplever jeg en bedring i varmen slik at jeg får mer «frisk» tid. For det andre er det alle andre som tar seg av mat, klesvask, rydding og generelt fikser og ordner ting for meg. Ja, vil jeg være skikkelig lat kan jeg til og med bestille en liten golfbil til å kjøre meg fra rommet til frokosten… Det gjør at all mulig energi kan brukes på hyggelige ting med min kjære. Sånt blir man både i godt humør av, og får det bedre generelt. 😀

Men da vi nærmet oss slutten på den første uka, kjøpte vi datakort fra Vodafone. Ikke at det var så veldig mye glede i et ustabilt 3G-nettverk, men nok til at jeg klarte å ha bittelitt kontakt med folk.

Jeg har altså ikke fulgt med på hverken blogger, debatter, nyheter eller noe som helst i 2 uker og kommer hjem med «blanke ark». 😀

20120618-151426.jpg

~ Bilder fra min Instagram-feed~

Nå ligger det svære hauger av klesvask rundt meg, det virker ikke som om room service har tenkt å komme med middag, ingen har tilbudt meg ferskpresset juice i dag og det ryktes at renholderne ikke kommer og rer opp senga og tømmer søpla for meg heller. For en frekkhet! 😉

Så vet dere altså hva jeg har tenkt å drive på med de nærmeste dagene!!

Med ønske om gode dager for oss alle! <3

Share.

About Author

20 kommentarer

 1. Velkommen hjem! 😉
  Høres ut som en super ferie. God kombinasjon av «tiltak» for at du skal ha det best mulig, ja. Godt at du og mannen koser dere og har litt «frisk» tid. Er bare å spare på minnene! 😉

  Er godt å ha deg hjemme igjen, søta.
  Har savnet deg!

  Ønsker deg ei så god uke som mulig, tross dårlig vær og mye å gjøre.
  KleMmmm 😉

  • Tusen takk for hyggelig hjemkomsthilsen, Bella! <3

   Veldig kos å høre at en er blitt savnet da. 😀 Det kom et par bekymrede sms fra folk som ikke hadde sett meg online på en stund også. Nå er de fleste vant til at jeg er det vettu hehe.

   Kjenner godt på kroppen at jeg har byttet fra 40 graders sol og varme til 14 grader og regn gitt... urgh... men sånn er det nå! Bare å hoppe i det og få det beste ut av dagene. 🙂

   STOR klem!!

 2. Det var deg så vel unt, og hvem vet, kanskje du trengte denne teknofrie tiden 🙂

  Ps: hvordan lager du slike bilder med mange små som blir ett stort? (hehe..)

  • Teknofri tid kan være en fordel for alle og enhver inniblant tror jeg. 😀 Har vel spekulert på om det er i ferd med å bli den nye luksusen – muligheten til å gå offline fra arbeidsgiver og venner?

   Bildet her er rett og slett en screenshot av min feed på Instagram, og så er det beskåret slik at det ser ut som mange bilder satt sammen.

 3. Høres ut som du har hatt en herlig ferie, så godt!

  VI blir vel alle litt «avhengige» av all denne teknologien, kanskje det er ok å ta en lite pause noen ganger?

  Så herlig når andre tar seg av alt annet, og du bare kan bruke energi på å kose deg med din kjære! Sånn skulle det vært så mye oftere.

  Hjemkomst-klesvasken er alltid «noe herk», og fordelen er jo stort sett at en kan ta det litt etter litt. 🙂

  Her for min del har jeg såvidt begynt på pakking til familieferie, det blir visst litt når to voksen og tre barn skal avgårde….. Da er det greit å ta pakkingen over tid, så det er litt energi igjen til selve turen også. 🙂

  • Ja, det er virkelig herlig når man slipper ansvar for alt det praktiske selv! 😀 Nesten så man skulle ansatt en slik altmulig-person til å ta over hjemmet også… og bare brukt energien på ting som gjorde en bedre. 😉

   Nå får det bare ta den tiden det tar å komme i orden med klesvask og rydding etter ferien tenker jeg. Orker ikke stresse med det, spesielt ikke når kroppen reagerer på skifte av klimasone og selve reisen.

   Veldig lurt av deg å pakke over tid synes jeg, gjør det selv også. Lange lister som krysses ut litt etter litt. Familieferie trenger man ihvertfall energi til!! Lykke til med både pakking og ferie!

 4. Du er så søt og nå vet jeg hvorfor det ble så stille fra deg. kanskje det var meningen du skulle være litt utilgjengelig for å bruke alle kreftene på en velfortjent ferie <3

  • Det var nok det. 🙂 Tror ikke jeg hadde hatt hverken tid eller krefter på ferien til å holde meg oppdatert og mye online uansett, så det var nok en mening med det. <3

 5. Velkommen hjem kjære deg!
  Godt å høre at du har hatt det så bra!! Nyyydelige undervannsbilder fra ferien også. Jeg sitter her og lurer på hva slags kamera eller undervannshus til kamera du har hatt. 🙂 p.s. Jeg savner fortsatt å gå til dekket bord hver dag, fra ferien i fjor…. 😀

 6. Dette var en hyggelig omstilling, iallfall etter hva jeg forestilte meg. Du har tatt så mange gode bilder, så føler at jeg har vært med deg på en måte.

  Velkommen hjem igjen!

  Det ryktes om varmere vær i komminga, det er ønsket.

  • Så artig å høre at du har fått «være med» på reisen. 🙂 Hyggelig å dele med folk som setter pris på det!

   Krysser fingrene for varmere vær nå ja. Vi trenger det.

 7. Velkommen hjem igjen og det høres nu ut som at du har hatt en flott tur – ja til tross for litt sånne nett-abstinenser da 😀

  kanskje det e greit – men stille har det vært – ja mangler ikke på «ting som skjer» som vanlig…

  Trur æ må sende dæ ett bilde på twitter – ett sånn *fnis* passende ett..

  😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.