Men det ER jo et nettverk her!!

10

Den trådløse teknologiens forbannelse er at vi er blitt vant til å være på nett hvor som helst og når som helst, og snart også fra hva som helst.

Sende bilde fra parken ut på Instagram, Facebook og Flickr? Klart det! Sjekke mail og lese nyheter på toget? Selvfølgelig! Sende treningsresultater rett fra pulsklokka til Twitter? Forundrer meg ikke….

Og nå har også flyselskapene begynt å tilby WiFi om bord, og siden det enda er et relativt begrenset og ustabilt tilbud (dette basert på egen erfaring), så kan vi bivåne det samme fenomenet ombord på fly som vi har vært vitne til så mange andre steder før: Smådesperate, halvveis nettavhengige som har fått snusen i at det ER nettverk om bord, men vrir seg i setene over tilkoblingsproblemer og manglende nedlastingshastighet.

Det er akkurat som å holde et stort stykke sjokoladekake foran en veldig, veldig sulten og premenstruell kvinne og så bare snappe den bort med et «ædda bædda» i akkurat riktig (feil) øyeblikk. Desperasjon, sier jeg dere. Desperasjon!!

Det ligger som en tykk tåke i kabinen nå.

Og jeg er selvfølgelig den verste av dem alle… 😉

God flytur da dere!

20120603-183750.jpg

Share.

About Author

10 kommentarer

    • Hehe, ferdigskrevet på flyet og publisert to dager senere da jeg kom meg på nett. 😉 Men men, fikk lest masse blogger i Reeder da, mens jeg satt der nettløs på flyet.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.