Det er JUNI dere!

12

Juni altså!

Sommermåned!

Selv om varmen forsvant litt etter pinse her i Oslo, så er jeg helt sikker på at juni blir en fin måned.

Men før vi løper ut i gressets morgendugg på leting etter sommerlykken, så vil jeg ta et lite tilbakeblikk på MAI. For som kjent – hver måned prøver jeg å gi litt ekstra heder og ære til mine flotte, vakre, gode kommentatorer som gjester bloggen.

Alle kommentarer blir lest og de fleste besvart – noen ganger tar det dog litt tid, men det betyr ikke at de er mindre verdsatt av den grunn. 🙂

I mai har det vært fin og variert aktivitet på bloggen, og de fem mest aktive kommentatorene er:

1. Rudolfine

2. Trine

3. Miriam

4. Kalliope

5. Tornerosesverden

Syrinene blomstrer og dufter så deilig utenfor i gata her! 🙂 Håper alle dere som leser og kommenterer klarer å få snust litt på sommerluktene også!

Nå blir det antagelig en ganske rolig periode på bloggen her fremover – litt fritid sammen med min kjære og hyggelige sommeraktiviteter skal få ta stor plass i livet en stund. <3

Ønsker alle som leser gode dager!!

 

Share.

About Author

12 kommentarer

 1. Ojsann, jeg har visst skravla og kommentert litt, jeg…..

  Jeg setter stor pris på bloggen din, som tidligere nevnt. Når det kommer nye innlegg, koser jeg meg med å lese. Når det er innleggs-pause, håper jeg det er fordi du klarer å ha et liv utenfor bloggen, og ikke fordi sykdommen setter flere begrensinger.

  Syrin dufter jo helt nydelig, og minner meg om mormors hage!
  Syrinen i hagen vår har visst gått til streik i år, ingen blomster, desverre……

  Jeg ønsker deg flotte sommerdager!

  • Tusen takk for gode ord, Rudolfine! 🙂 Det er veldig hyggelig å ha deg i kommentarfeltet!!

   Jo, det er jo ofte sånn at blogging og nettliv blir nedprioritert når man først klarer å ha litt frisk tid – og det er vel en riktig prioritering. 🙂 Og noen ganger kan det jo være at man er såpass dårlig form at man ikke orker å være på nett heller. Så det er vel når jeg er i sånn «medium» form at det er mest aktivitet fra min side. 😀

   Så trist med syrinen din da!! Visste egentlig ikke at de kunne gå til streik de også hehe. Kanskje riksmeklingsmannen kan ta seg en tur innom og snakke den til vett?? 😉

  • Leser ofte blogger lastet ned på iPad, så jeg får med meg litt. 🙂 Kommentarer er det verre med, spesielt som nå som jeg bare er glimtvis på nett en stund fremover…

 2. Jammen hadde jeg ikke sneket meg på lista igjen 😉 Trodde jeg hadde hatt en litt «roligere» måned. Men du har en veldig god og interessant blogg med mange ulike tema – vanskelig å ikke mene noe da 😉

  Ønsker deg mange gode sommerdager med aktivitet i den «virkelige» verden 🙂

  Sommerklem

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.