Hope + Infinity

8

20120522-163349.jpg

Gjett om jeg ble glad da jeg fikk sjekket postkassa i dag!! Der lå det en spennende konvolutt med 2 utrolig lekre sommerarmbånd jeg har bestilt fra Neglelakkmani, eller Karianne da.

Hun er flink altså!

Og jeg liker veldig godt symbolikken i disse… Hope + Infinity. Det står godt for hvor jeg er mentalt for tiden synes jeg.

Karianne har skjønt at vi er flere som kommer til å bli helt gærne etter hennes smykker, og har derfor vært lur og startet butikk på Etsy. <3 Vi er veldig glade i henne for det kjenner jeg! 😀 Synes du også skal ta en tur innom.

 

Nå sitter jeg og er varm og sliten i kroppen etter en deilig tur i parken med en god venninne. Det ble sushilunsj og masse etterlengtet skravling. Jeg smiler stort i dag også! 😀

20120522-164356.jpg

Ellers må jeg bare beklage til de som har sendt meg mailer jeg ikke har svart på i det siste. Det er så mye annet som skjer (alt havner ikke på blogg..) at jeg har måttet ta meg en mailpause og unngår helt bevisst å åpne Outlook… Så hvis noen vil ha tak i meg må de prøve på Facebook, sms eller telefon. Jeg orker ikke svare på lange mailer nå, det er noe av det mest krevende jeg gjør mentalt sett. Håper på forståelse for dette.

Mens jeg konsentrerer meg om andre oppgaver og å få så mye positivitet inn i livet som mulig, håper jeg dere har gode og varme dager, og at sol og vennskap finnes akkurat der du er også. <3

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Det høres ut som en herlig dag!
  Godt du har slike også.

  Jeg syns nå det er smart at du skjermer deg for mailer, eller annet som «tynger»: Klokt!

  Her på mine kanter er det også første skikkelige, varme sommerdag i dag. Herlig!

  • Takk!! Ja, vi må nyte de gode dagene vi har. Nå vet jeg at det er sannsynlig at det er en god periode på grunn av vårvarme og sånt, men det er alltid slike ting som hormoner etc. som spiller inn, så jeg er forberedt på at jeg går litt opp og ned i formen.

   Takk for at du sier det med mailer. Jeg får SÅ dårlig samvittighet, men det er mange som vil ha en bit av meg og jeg rekker rett og slett ikke å få med meg alt… Det kan ta meg en halv dag å svare på en lang mail…det har jeg rett og slett ikke mulighet til å prioritere nå.

   Deilig å høre at sommervarmen har kommet til deg også! 🙂

 2. Jeg gleder meg så på dine vegne!
  Og gratulerer med lekre armebånd – ja symbolikken er treffende!
  Jeg håper du får flere slike dager – alt godt ønskes deg!
  Synes også du er flink som sier ifra vedr mailkontakt – klart vi forstår – ta godt vare på deg selv snuppa – og ha det så fint du bare kan ha det!
  Gladklem fra hu Lokki <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.