Chanel Pearl Drop #511 (#NOTD)

0

Jeg er bare kjapt innom bloggen en tur i finvære

 

t for å ønske dere en god dag og vise dere Dagens Neglelakk!

I dag ville jeg ha noe som var klassisk, nøytralt og helst litt elegant.

Valget falt på en hvit neglelakk fra Chanel, et uvanlig valg til meg å være.

Denne er kremhvit med masse skimmer i gull, og jeg synes den er ganske nydelig og delikat. 🙂

På bildene har jeg tre lag fordi jeg ønsket den ganske dekkende, men med 1 eller 2 lag får du et fint skimmer på neglen også. Da vil nok neglelinjen vises. (Det proffene kaller Visible Nail Line, eller VNL. Så vet du hva det betyr også, om du ser forkortelsen på en blogg… ;-))

20120522-123226.jpg

~ Bilde tatt innendørs uten blits ~

 

20120522-123237.jpg

Pearl Drop  er en lakk fra Chanels vårkolleksjon i 2011 – Les Perles de Chanel. Les mer om kolleksjonen hos Temptalia. Den mørkeste lakken, Black Pearl, fra denne kolleksjonen var veldig populær, men en av de jeg hoppet over. Nr. 515 har jeg derimot, den er en fin og nøytral farge.

Men nok om neglelakk, jeg har jordbær å spise, venninne å møte og sol ute jeg vil ha i mitt ansikt.
Ha en god dag videre!! 
Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.