About Author

2 kommentarer

 1. Interessant…
  Jeg har tenkt mye på dette med å finne sannheten om mange forskjellige ting i livet. Jeg har studert og lest og funnet svar også, når det gjelder for meg svært viktige ting. Men jeg måtte la mine egen dotter i bildet bli regulert, slik at det ikke var jeg som bestemte hvor de skulle plasseres,- for å passe inn i det jeg selv trodde. Det var ikke bare enkelt.

  Problemet for mange forskere, er tydelig mest å akseptere sannheten. Fordi det ikke passer inn i tanker og meninger de har fra før. Umuliggjør ikke det muligheten for å finne sannheten? Jo!
  Det er vel derfor man trenger dobbelt-blind studier?
  Når skal det bli dobbelt blind studier for psykiatrisk forskning?! Hvordan skulle de f.eks få det til å stemme når kriteriene for depresjon ikke er til stede hos ME-syke? Hvordan tør de å lage dotter som markerer psykisk sykdom når de ikke finnes?

  Noen forskere har vist at de faktisk avviser data som ikke passer. Vi vet det, spørsmålet om sykdommen ME er en fysisk eller psykisk sykdm blir avgjort med ren synsing…
  Det kreves en stor grad av ærlighet og en oppriktig søken, for å finne enhver sannhet. Aksept av at det noen ganger bare finnes èn sannhet er også viktig.
  Hvor mange ganger har ikke media avdekket at noen rett og slett manipulerer fakta for å få det til å stemme.De plasserer dotter i mengder der de vil, slik at det ser ut til at det stemmer det de sier.
  Det er så uærlig! Og så dårlig gjort!
  Vi som har ME lider på grunn av denne måten å se ting på, for det er mye makt hos mange som dømmer uten beviser. Jeg tror at sannheten om f.eks ME (for det finnes bare en sannhet….), vil bli undergravd av mange. Lenge.
  Om sannheten er at det finnes mange slags årsaker, og at det logisk sett vil finnes mange slags løsninger, osv…så er det også èn sannhet.
  Og det hadde vært fantastisk hvis noen som har forsket på denne måten sto fram og sa klart fra at sorry, jeg hadde bestemt meg for tidlig. «Jeg var så sikker på at dette var en psykisk sykdom…, men nå skjønner jeg at jeg tok feil.» Gjerne på forsiden av VG!

  Takk og lov for at det også finnes mennesker som ikke bare vil ha rett,- som bare er ute etter å finne en løsning og åpner sinnet sitt for nettopp sannheten.

  Vel dette ble litt tankespinn. Man har jo god tid til å tenke…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.