Kjære værguder…

4

Kjære værguder…

Jeg skjønner at dere er i dårlig humør i dag, siden jeg våkner til regn og lavere temperaturer. Dere har ikke akkurat gitt oss noe stabilt vær i det siste, selv om jeg er veldig fornøyd med at dere lysnet opp og ga oss sol på 17. mai?

Men var det virkelig nødvendig å være så omskiftelig akkurat i dag?  Akkurat nå i dag, som jeg faktisk har en liten plan om noe sosialt? Dere vet jo at det ikke skjer hvert skuddår, for å si det sånn, så hvorfor var det så pokkers nødvendig å være så ustabile nå?

Dere vet jo at jeg blir til sirup når det er sånn. Kunne dere ikke bare gitt meg noen dager med stabilt oppholdsvær??

Yr er forresten ikke enig med meg, og har plassert en strålende sol rett over der vi bor. Har dere bestukket dem eller noe?

Men kanskje det betyr at det er håp for været i hvertfall denne dagen da. Vi vet jo at sirupsfølelsen ikke forsvinner selv om dere plutselig ombestemmer dere og setter på sola igjen. Nei, det er disse skiftningene deres altså.

Kanskje er det at dere synes folk snakker litt for lite om å være værsjuke nå om dagen? Trodde dere at dette var noe som forsvant med tante Magda som satt borti svingen med kaffekoppen sin og klagde på gikta når været skifta? Det er feil!! Vi er fortsatt værsjuke!! Dere får fortsatt masse oppmerksomhet, kjære værguder!

Så vær så snill, la oss bli enige om at vi kjører en periode med stabilt vær nå fremover, ikke sant?

Jeg kan ikke love dere så mye til gjengjeld, i hvertfall ikke gull, men jeg er sikker på at Moder Jord stiller med grønne skoger.

Ærbødig hilsen,

Cathrine

Share.

About Author

4 kommentarer

 1. Amen! 😀

  Ja, hva skjedde med en store sola som var annonsert på yr? dette ustabilet været er til å bli rar av. Det passer veldig dårlig med en siruphjerne og en småkranglete rygg i dag for min del.

  Og du? Jeg tror jammen jeg også har fått litt dilla på neglelakk. Det måtte jo skje til slutt. 🙂

  Ønsker deg en så god dag som mulig!

  • Sola kom!!! Hurra!!! 😀

   Så flott at du har fått dilla på neglelakk da hehe, kjenner flere jeg har «smitta» med den ditt. 😉

   Håper du har hatt en bra dag!

 2. Hanne Qvist on

  Jeg er så enig, stabilt tørt sommervær er det beste, men helst ikke alt for varmt. Siste ukenes vær har vært en påkjenning, men nå ser det kanskje endelig ut til å lysne… Ønsker deg en god sommeruke!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.