LES: En reisendes beretning om å være i Oslo 17. mai

8

Mjaaa.. det holder ikke helt å bare snakke om neglelakk i dag kjenner jeg. 🙂

Jeg kommer herved med en sterkt anbefaling om å lese i bloggen «Digital Nomad», skrevet av Andrew Evans for National Geographic.

Jeg husker ikke hvem som tipset meg om denne, men han er altså reisende – og blogger – og har vært i Norge på 17.mai. Det er alltid interessant å lese beretninger om eget land og kultur fra «utenforstående» synes jeg, og Evans skriver utrolig godt og gjør seg noen spesielle betraktninger.

I går publiserte han posten «Yes, we love this land», med en egentlig ganske humoristisk tilnærming til vår nasjonaldag.

I dag kom det lengre, og svært interessante, innlegget «Constitution Day«, hvor han ser på Norge og 17.mai-feiringen gjennom en taxi-tur med en somalisk sjåfør som har kommet til Norge for å få et bedre liv.

Evans trekker historiske linjer, og det på en interessant måte, til hvordan nordmennene selv for ikke mange hundre år siden var de som utvandret i håp om et bedre liv. Han ser også på oss som et fredelig og ikke-voldelig folkeslag.

Jeg skal ikke si mer, Evans virker kunnskapsrik og interessant, og jeg blir definitivt å følge bloggen hans videre på hans reiser! 🙂 Du kan også følge ham på Twitter.

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Ja han der var en morsomhet på twitter i går – måtte le!

  hehe

  Så anbefaler å se twiitermeldingene hans fra opplevelsene fra 17 mai – its makes your day!

  Go’ helg litsjpia 😉

 2. Syns kanskje det er lettere å kommentere dette blogginnlegget enn neglelagginnleggene – kan du forstå det? :D. Gode tips om en blogger som har litt ekstra å by på.

  • Nei, nå tuller du Geir, skulle dette være mer interessant for deg enn neglelakken min?? 😀 Oioioi! 😉

   Men ja, han virker som en flott blogger, jeg gleder meg til å følge ham videre.

   Riktig god lørdag til deg!! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.