Chanel «Delight»

11

Nå har jeg så mange fine neglelakker jeg skulle ha vist dere at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne! 🙂

Men la oss begynne med denne – Chanel «Delight» fra sommerkolleksjonen Summertime.

Hos Chanel går det i gyldne og korallfargede toner denne sommeren, og en skikkelig neglelakk-godbit fra denne kolleksjonen er «Delight». Det er en gylden farge med masse skimmer og kobbertoner, og den tar seg helt vilt bra ut i sollys. Jeg fikk komplimenter av en venninne som mente den minte om det jeg hadde i vinglasset, og selv tenkte jeg «champagne» da jeg fikk den på neglene. 🙂

20120502-173711.jpg

Nå er jeg enda veldig blek på hendene,  men jeg kan levende forestille meg hvor delikat og fantastisk denne er mot solbrun hud. Definitivt en innertier i sminkepungen i sommer! 🙂

20120502-173724.jpg

Chanel lanserer tre neglelakker i sommerens kolleksjon: Island (#597), Delight (#607) og Holiday (#617). Jeg skal innrømme at jeg tenkte jeg kom til å klare meg bare med Delight, men fristelsen ble for stor og Holiday i den rødoransje tonen er også på vei hjem hit nå…. Island tror jeg blir litt for lys for meg, jeg liker å ha litt mer farge på neglene rett og slett.

Håper dere likte denne sniktitten på Chanels sommerkolleksjon! Den får i alle fall meg til å tenke på varme dager og solbrun hud.. mmmm… Med absolutt deilig vårvær her i Oslo i dag føles ikke sommeren så altfor langt unna heller. 😀

Riktig god onsdagskveld til dere som leser, måtte alt godt komme deres vei! <3

Share.

About Author

11 kommentarer

 1. Åh! Når jeg får lyst og ork og kjenner sommeren vil jeg også ha en farge omtrent som denne. Man skal ikke undervurdere neglelakk!

 2. Virkelig lekker den der altså! Og ja, veldig Champagne! 😉
  Du har også så FLOTTE negler! *sjalu* *vil også ha* 🙂
  Elsker disse innleggene! Er så herlig å se farger!
  KleM <3

  • Tusen takk!! 😀 Ja, denne synes jeg var både delikat og sofistikert, ikke for knall og veldig lekker. 🙂

   Får passe på å lage noen fargeglade innlegg framover. Har i alle fall mye å vise frem!

   Klem til deg også! <3

 3. Er ganske ny leser her inne, men liker meg veldig godt! Også har du fått meg til å få litt neglelakkdilla igjen! ;o) Jeg så et eller annet sted på nettet tips om en fin neglelakk som hadde en naturlig look, en elegant blanding av hvit og blank på en måte, men nå kan jeg ikke finne den igjen. Har du noen tips om en slik type neglelakk?

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.