En uke fra kaos til kos.

10

For en uke! Jeg begynte uka med fullt kaos og intenst stress, og avslutter den på en fin måte med en deilig langhelg sammen med min kjære.

Jeg kom meg på et eller annet vis til Trondheim, men flyplasser og fly er ikke noe for denne kroppen altså. Jeg ramlet inn døra til mamma som en smerte- og feber-klump med kroppen i full kaosmodus. Den kjappe avgjørelsen om å dra og manglende form på forhånd var ikke akkurat noe godt utgangspunkt for å dra på Besøk, så jeg måtte forberede vertskapet på at det var hvile og pleie jeg trengte. Ikke kunne jeg gjøre noen avtaler om å finne på noe eller treffe gamle venner heller, men håper at det kan bli senere en gang. 🙂

Min kjære mamma har en utrolig energisk og søt liten dvergpuddel som heter Heike, og der jeg lå i lenestolen ble det likevel tid til litt lek og kos med en herlig hund. Det gjør i hvertfall noe med humøret!

20120428-131552.jpg

Ellers fikk vi da faktisk til en del også. Min kjære bror kom på besøk, og selv om jeg var helt surrete i hodet og sikkert sa masse dumt så var det veldig godt å treffes igjen.

Så tok vi en veldig kort tur ut av huset og spiste middag, på Szechuan som er et gammelt favorittsted i Trondheim. De har både god mat og lekre desserter!

20120428-131537.jpg

Når jeg er hos mamma blir det alltid mye mimring, og gamle skatter dukker opp både her og der. På gjesterommet fant jeg denne pastellfargede klovnen som hang i vinduet på pikerommet hjemme i Trondheim før. Spontant flashback til 80-tallet der gitt! Regner med det er flere som kjenner igjen denne. 🙂

20120428-131610.jpg

Et besøk til ble det faktisk også – søskenbarnet mitt som jeg ikke har sett på mange år stakk innom hos mamma en tur, og det var kjempeherlig å se henne igjen. Må si at om jeg kunne samle hele slekta her i Oslo så ville jeg nok gjort det, skjønner godt de som flytter tilbake til hjembyen for å være nærmere slekt når de får barn for eksempel.

Søskenbarnet hadde forøvrig med en koselig gave til meg – neglelakk fra Essie!! Ekstra morsomt at jeg faktisk hadde sett på denne fargen på nett for ikke mange dagene siden – Essies «Beach Bum Blu». På Gardermoen hadde jeg allerede på magisk vis blitt dratt inn på parfymeriet og helt tilfeldig mistet Diors «Bikini» fra sommerkolleksjonen Croisette oppi handleposen.  To nye skatter til samlingen!

20120428-131520.jpg

Og så fikk jeg melding om at piperenovasjonen var ferdig i vår leilighet, og det var bare å ramle inn til flyplassen igjen. Fy som jeg gruet meg for hjemreisen – det er virkelig ikke gøy å gjøre noe man vet at man kommer til å bli så dårlig av.

Men så var det så deilig å komme hjem igjen også, og ikke minst fordi mannen er hjemme og skal ha fri i fire hele dager – en nesten utenkelig luksus! Nå er det bare avslapping, kos og hygge som gjelder i hvertfall frem til onsdag – og så er det klart for familiehelg igjen på torsdag. 🙂

Det var på sett og vis veldig deilig å komme seg vekk en tur, og mye lurere å dra til mamma enn på hotell. Jeg fikk selvfølgelig god oppvartning og ble godt dullet med, og det kjentes på kroppen at jeg hadde et par-tre dager hvor jeg slapp å gjøre noe som helst fysisk. Skulle nok hatt meg noen sånne «rekreasjonsopphold» innimellom! Vi får se hvordan det blir – forhåpentligvis kan jeg klare å komme meg tilbake til Trondheim igjen om ikke så altfor lenge.

Men først – HELG!

20120428-131626.jpg

Riktig god helg til alle dere, håper det kan bli en deilig langhelg med fint vårvær og samvær med de dere er glade i. <3

Share.

About Author

10 kommentarer

 1. SÅ godt å lese at du likevel har hatt fine dager!
  Godt med litt godt stell og omsorg når det trengs!
  Da kom det på en måte noe godt ut av alt stresset, selv om det skulle være helt unødvendig å bli behandlet på den måten du ble ang. planleggingen……

  Håper hjemturen gikk bra!
  Ønsker deg fantastiske dager sammen med mannen/kjæresten!

  Og den Essie’en er bare helt knall! Hadde den på tidligere i uka, og syns den er skikkelig rå, men sin metalliske glans. Blir nok ikke lenge til den skal på igjen. Akkurat nå er neglene «tomme», jeg har ikke klart å bestemme meg for ny farge, har 4-pakning med vårfargene fra Essie stående… Bare ha bittlitt mere energi, så skal det nok bli lekre negler igjen. 😉

  • Da var det antagelig deg jeg tenkte på da jeg fikk denne lakken da, for jeg tror du la igjen en kommentar til meg om den! 🙂 Veldig fin altså, har den på nå og skal få tatt noen bilder i morgen tenkte jeg.

  • Jeg er nok det – må finne løsninger på en eller annen måte uansett hvor slitsom og kaotisk situasjonen virker. 🙂 Med god hjelp fra snille venner og en god mamma så gikk jo dette tross alt veldig bra!

 2. Det høres ut som at helga ble bra – litt sosialt fikk du jo også til. Men sikkert slitsomt med 2 reiser på såpass kort tid – blir sliten bare av tanken. Godt det er unnagjort – så har du mange hyggestunder å mimre videre på……… 🙂

  • Ja, det tok på med reisinga. Det er virkelig ikke noe for meg å fly… Blir veldig dårlig etterpå. Men fikk tross alt med meg noe kos da, og noe annet enn å bare være hjemme. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.