Jeg rømte!

16

20120426-183619.jpg
Jeg satt på mandag og var helt fortvilet, det var da jeg skrev om «Pipestress» her på bloggen – plutselig beskjed om at hjemmet mitt skulle okkuperes av folk med murborring og hamring i flere dager.

Jeg så for meg noen slitsomme døgn på hotell med turer ut av hotellrommet flere ganger om dagen for å få i seg mat og alt annet. Du kan si hva du vil, men når du egentlig er for syk til å være oppreist så er det ikke så hyggelig å ligge alene på hotell, uansett hvor fint det er.

Det var ei god venninne som spurte meg om jeg kanskje heller skulle ta og dra til min mamma i Trondheim. Jeg hadde rett og slett ikke tenkt på det selv, mye fordi reising er så slitsomt til meg. Godt med gode venner som hjelper til med tenkinga! 🙂 Men hos mamma kan man i hvertfall hvile, få omsorg og servering og slippe å tenke på noe som helst egentlig.

Så plutselig var avtaler gjort og flybilletter bestilt, og jeg reiste avgårde i febertåke og med store smerter. Men det gikk jo på et vis, og derfor har jeg ligget de siste dagene på gjesterommet hos mamma.

Det er litt vondt å skulle dra på besøk til hjembyen uten å kunne dra på Besøk – jeg får ikke gjort noen avtaler om å møte folk og føler meg som verdens dårligste selskap her jeg enten ligger på senga eller henger oppi en stol på stua. Men for all del, dette er selvfølgelig mye bedre enn et ensomt hotellrom og jeg har savnet mammaen min lenge. Så får jeg heller hvile hodet i helga når jeg kommer hjem, for her blir det i alle fall mye skravling. 😉

Jeg fikk mange flotte kommentarer på et bilde av neglelakken min som jeg hadde da jeg dro hit, og må bare legge med det bildet også. Den er fra Misa sin «9-5 collection», en nøytral og fin kolleksjon jeg synes er sofistikert og delikat. Du kan se kolleksjonen hos Misa her og jeg har kjøpt mine fra Transdesign. Jakken jeg har på meg er fra Zara, og er en vårfavoritt her. 🙂

20120426-183550.jpg

Share.

About Author

16 kommentarer

 1. Kos deg her i bartebyen selv om det ikke er helt som du ønsker (når er det som vi ønsker egentlig???), og ekstra deilig når det titter noen solstråler inn gjennom vinduene i løpet av dagen 🙂

  • Tusen takk!! Det ble da noen fine dager i Bartebyen, og godt poeng det med at ingenting blir egentlig som en ønsker. Men selv om jeg ikke fikk vært så mye «på farta» som jeg kanskje skulle ha ønsket, så fikk jeg andre ting som fikk meg til å smile. 🙂

 2. Det gjorde du rett i, Cathrine. Vi leste Pipestress innlegget ditt og har hatt omtrent samme erfaringer. Helt håpløst!

  Så fint at mamma fortsatt passer på deg. Mammaer pleier jo å like det.

  Håper at pipa blir i orden snart og at du blir kvitt håndtverkere og andre bråkmakere!

  🙂

  • Tusen takk Johnny!! Jeg følte meg nok litt «jaget» på mandag, men tross alt så ble det en fin og grei uke likevel vil jeg si. 🙂 Har fått god støtte av venner og omsorg hos mamma, og ja – det er jo noe spesielt med disse mammaene fortsatt, selv når man er blitt voksen!!

   Så var det deilig å komme hjem til et hus der alt med pipene er fikset – juhuuu!!

   😀

 3. Glad du kom deg dit! – også så stilig a gitt!
  Nyt dagene med mamman din – og at du ikke orker å besøke eller være den du «var før» spiler ingen trille – du er så mye mer enn du orker! (MEN forstår SELVSAGT hva du mener!)
  Nyt Trondheimslufta fine du 🙂
  Og HURRA for fine venninner som tenker klart ;–)
  Klem til deg

 4. Kos deg hos moren din – godt å kunne rømme et sted hvor du kan slappe helt av, bli oppvartet og være deg selv. Lurer forresten på om jeg skal rømme etter – ikveld har eldstemann invitert stua full av ungdommer på filmkveld (med min velsignelse, selvfølgelig). Jeg skal installere meg på soverommet i 2.etasje med ørepropper,data,bøker og mat – og kose meg med tanken på at vi i hvert fall en gang iblant klarer å få til «åpent hus» for barnas venner. Og så bare MÅ jeg ned en kort liten tur for å hilse på de flotte ungdommene.

  God helg,du!

  • Høres ut som en god plan å rømme litt opp i 2. etasjen for deg da ja! Hvis du får være i fred da, så er vel det greit og som du sier – så har dere også fått til vennekveld for barna! 🙂

   Riktig god helg tilbake!!

 5. I morra rømmer jeg også!
  Det blir bare ei mil med bil, til et hus ved sjøen uten trafikk og byggestøy!!!
  Da skal jeg rusle ned til vannkanten,- hvis jeg greier det, – og bare nyte fugleliv og stillhet! Helt alene! Mens mannen bytter taket! Vi er heldige, Cat, som fant et rømningssted! Når det først er så galt at man må ut av egen bolig…

  • Men åååh, det høres veldig bra ut Vicky!! Stillhet og fugleliv, ingen trafikk- og byggestøy? Himmel! <3
   Selv om vi ikke liker å bli "jaget" ut av egen bolig på den måten her, så kan det jo gå greit likevel. Virker som om både du og jeg har funnet gode alternativer da. 🙂

   Riktig god helg og klem fra sofakroken!

   • Rapport fra feriestedet! Linerler, måser, ender… stille fjord og sol over fjella! Jeg har vært i sjøkanten i dag! Måtte gå opp igjen etter ei stund fordi kreftene tok slutt. Men da var det flere bilder på minnekortet og det smakte fortreffelig med kaffe i fjøresteinan! Nå har jeg kommet meg litt etter en stund på sofaen , og er lykkelig med sukker på!

    • Oi oi, det høres veldig bra ut! 🙂 Ingenting er som å klare å være ute i den deilige naturen litt altså.

     Hvil pent og samle masse gode minner på både minnekort og i hjertet. <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.