Hjelp ME-foreningen med å samle info! (Spørreundersøkelse)

2

ME-foreningen har nå startet en spørreundersøkelse som du som ME-pasient (enten selv eller ved hjelp av pårørende eller behandler) kan svare på. Det kan vi lese på ME-foreningens Facebook-sider. (Selve undersøkelsen foregår ikke på Facebook)

Slik kan du bidra i arbeidet med å samle verdifull informasjon om hvordan sykdommen startet, hvilke behandlingsformer som er prøvd ut og hva som har virket og ikke virket for deg, og hvordan det er å leve med ME.

Dette er verdifull informasjon som ME-foreningen vil ta med seg når de taler pasientenes sak overfor helsevesenet, politikere og media.

Etter saken om opphopning av ME-tilfeller i boligfelt i Bærum, var det en god del snakk om å samle inn informasjon om flere stedstilfeller av opphopning av ME, og vi vet at Folkehelseinstituttet er i gang med et samarbeid med bl.a. kommunehelsetjenesten om saken i Bærum. ME-foreningen har også tatt med et spørsmål om hvor man bodde da man ble syk i spørreundersøkelsen som nå er lansert, så det er lett å se at dette kan være et viktig springbrett for videre undersøkelser.

Jeg oppfordrer alle som leser dette til å klikke seg inn og bruke noen minutter på å besvare denne undersøkelsen – du finner den HER.

Del gjerne videre slik at så mange som mulig får det med seg!

Jeg synes dette er et supert tiltak fra Norges ME-forening og sier tusen takk for initiativet! 🙂 Flere spørsmål og svar om selve undersøkelsen, personvern etc. ligger i kommentarfeltet til NMEF på FB her

20120418-125338.jpg

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.