Slik får du glade barn med tatovering

10

Ja, jeg mener at du skal la barna dine tatovere seg.

Nei, jeg mener ikke at du skal hyle og ringe barnevernet helt enda… 😉

Vi snakker selvfølgelig om leketatoveringer her!

Jeg satt og surfet da jeg ble minnet på de leketatoveringene vi fikk noen ganger som barn, og hvor utrolig populære de var. Verden går videre og jeg tenkte – det må da være mulig å lage noe slikt i dag? Dette er det garantert noen i «hobby-verdenen» som har tenkt på!

Og det var det jo.

Dere skulle ha sett ansiktsuttrykket på Lille Sprell da jeg fortalte henne at ikke bare skulle vi ha tatoveringer, vi skulle designe dem selv først og printe dem ut på spesielle ark… Jeg sverger på at hun ikke trodde meg! 😀 Men hun vet jo at jeg finner på mye rart, og det tok ikke mer enn noen millisekunder før hun sprellet rundt for å hente tegnesaker og hadde tusen ideer til motiver. 🙂

Tatoveringsarkene fant jeg på en nettbutikk på eBay – HER. De var enkle i bruk, med greie instruksjoner på engelsk. De kan sikkert kjøpes mange andre steder også, jeg brukte ikke veldig mye tid på å lete egentlig, ville bare få prøvd ut konseptet. (Og ikke minst få det levert rett hjem i postkassa, noe som er veldig viktig for meg.)

Det ble stor glede i å gjøre hele prosessen selv – lage tegninger, scanne dem inn på datamaskinen, printe ut og klippe til og så endelig få motivet på plass!! Vi lagde mange tatoveringer, men disse var de første vi prøvde. Hamburger – fordi pappa lagde så gode lunsjhamburgere selvfølgelig. <3

Jeg ser for meg mange bruksområder for dette – vi skal forsøke med bilder, ikke bare tegninger. Lage morsomme tatoveringer til barnebursdager kanskje? Jeg skal prøve å bruke dem til negledesign også, det er helt sikkert mulig å bruke på flere overflater. Jeg vet i alle fall at Lille Sprell gleder seg til å lage flere tatoveringer, og neste gang hun kommer skal vi fylle et nytt ark med egne design og kanskje noen favorittfigurer, koselige bilder og andre ting. 🙂

Share.

About Author

10 kommentarer

 1. Å ja, dette er gøy – vi kjøpte sånne på inkclub.no for noen år siden, og 15-åringen, som da var 8-9, tegnet vakre drager som ble gjort om til tatoveringer og gitt bort i gaver til mange andre begeistrede barn. Får hente ut restlageret, tror jeg 🙂

 2. Næh, så morsomt! 🙂 Det er stas når man kommer over nye og morsomme idéer! 🙂 Jeg venter i spenning på neglbilder, jeg da, hehe. 🙂

 3. Det er faktisk sånn man lager ‘årntli’ tattoveringer og! 😉

  Bortsett fra at man farger dem vanligvis ikke før etterpå, da. Men det er ikke uvanlig å gå rundt med en midlertidig tatovering noen dager for å bestemme seg om ting som størrelse of plassering er riktig. Man kan jo ikke forandre denslags etter at fargen er under huden!

  • Hehe, det ville kanskje vært litt ulurt å begynne med å skrible litt her og der med ordentlige tatoveringer ja…

   Men bruker man da også slike som dette hvor det er en slags plastfilm som legges oppå huden? Eller er det mer et avtrykk med farge på huden?

   Jeg har en tatovering, men det er så lenge siden at jeg husker rett og slett ikke hvordan det ble gjort… Jeg tror de hadde et slags fargeavtrykk på huden først, slik at jeg som du sier skulle få se om jeg var fornøyd med plassering og størrelse. Hmm…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.